Jonáš Nakovský
Cestující
Dekuji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

To vím, ale myslel jsem spíše lokomotivu OBB 1216 v polepu RailJetRailjet jde sehnat u J. Tovačovského, na které se dostaneš přes odkaz na webu skura.msts.cz...
Nevím, jestli neumíte číst, ale výše jsem psal, že nemyslím ČD - tu mám. Mám i RailJet od J. Tovačovského. Myslím OBB 1216 v polepu RailJet (tak jak to má 1116 od J. Tovačovského). Pokud nemusíte, tak nekomentuje.Jestli máš na mysli RailJet v Najbrt, je součástí TBP.
Jo, tak to je prdel, máš pravdu, já jsem ten OBB opravdu myslel, že jde o 1216 a tím pádem ho nemám taky a měl jsem. Takže máš pravdu, Měl jsem za to, že je ten Najbrt skinnutý na ten od Jirky. Tím pádem jej sháním taky.Opravdu?
1116 nemá 3kV ss.A poněvač jsou pro mě rakouské mašiny celkem tabu, myslel jsem, že 1116 nemůže na obě sítě u nás a asi omyl.
Ale má špatnou výšku sběrače. Byl u Maďarů a stáhnout už se nedáTo vím, ale myslel jsem spíše lokomotivu OBB 1216 v polepu RailJet
Oprava: nemá špatnou výšku sběračeAle má špatnou výšku sběrače. Byl u Maďarů a stáhnout už se nedá
Moc děkuji.