Hledáme modely

Ahoj, prosím, nevíte kde sehnat lokomotivu 1216 s polepem RailJet? Nemyslím od ČD. Dlouho jsem MSTS/OR nehrál a vím, že se dala stáhnout na nějakém zahraničním webu, ale za tu dobu si už nepamatuji kde to bylo. Předem díky za info.

Jestli máš na mysli RailJet v Najbrt, je součástí TBP.
Nevím, jestli neumíte číst, ale výše jsem psal, že nemyslím ČD - tu mám. Mám i RailJet od J. Tovačovského. Myslím OBB 1216 v polepu RailJet (tak jak to má 1116 od J. Tovačovského). Pokud nemusíte, tak nekomentuje.

Já si myslím, že shání tu fialovo-červenou. To bylo někde u Maďarů. Tam byla i celá souprava. Já se mrknu, jestli ještě funguje ten odkaz.

Pokud vím, tak Taurus u RailJetu je 1216, takže s tím, že neumím číst se laskavě uklidni a pokud něco sháníš, tak najdi aspoñ obrázek. Poněvač u J. Tovačovského je OBB 1216 jako vedoucí lokomotiva soupravy RailJet, NIKOLIV 1116. S jinou by jsi asi do Prahy z Brna nedojel.

Jo, tak to je prdel, máš pravdu, já jsem ten OBB opravdu myslel, že jde o 1216 a tím pádem ho nemám taky a měl jsem. Takže máš pravdu, Měl jsem za to, že je ten Najbrt skinnutý na ten od Jirky. Tím pádem jej sháním taky. :) Koukal jsem totiž do consist a tam jsem měl OBB 1216 RailJet a ona tam 1116, tak to mě pos...

A poněvač jsou pro mě rakouské mašiny celkem tabu, myslel jsem, že 1116 nemůže na obě sítě u nás a asi omyl.

Hi,

First of all sorry for writing in english, I hope you can understand my posts. I am from Germany and I am looking for this https://forum.msts.cz/index.php?threads/4822/ CD Apee139 (10-70 001) from the creator Dem.
I couldn't find a download link online, so I hope one of you, who still has it can send this very good IC carriage to me.

Thank you so much and have a nice evening
Bpee237

Back
Nahoře