Götterdämmerung
Tiskový mluvčí všehomíra
Správně, dobrý postřehTo nevypadá jako Německo, o kterém je řeč.
Nešlo vyčíst, zda je to myšleno o Německu, nebo obecně o tratích, které jsou zároveň i v BP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Správně, dobrý postřehTo nevypadá jako Německo, o kterém je řeč.
Tak to mne rozesmálo, protože o ničem jiném se nyní nepíše než o tratích v Německu. Copak na obrázcích s německými návěstidly a stanicemi Doberlug nebo Luckau, či odbočka na Lipsko se jedná o prostředí českých železnic?Nešlo vyčíst, zda je to myšleno o Německu
Jo v pohoděTak to mne rozesmálo, protože o ničem jiném se nyní nepíše než o tratích v Německu.
Copak na obrázcích s německými návěstidly a stanicemi Doberlug nebo Luckau, či odbočka na Lipsko se jedná o prostředí českých železnic?![]()

Ono to bude asi podobné z návěstidly. Asi jiná pravidla. Pro test návěstidel jsem si udělal takovou aktivitu jízdy za rychlíkem. Dostal jsem se do úseku, kde se jezdí 200. Jelikož stále jedu na blok, podařilo se mi rozjet na asi 190 a na vjezdu stanice Walddrehna za obloukem na mne jukla výstraha. A nepomohla ani rychlobrzda a odjezd jsem asi ještě v 50 projel. Však si to můžete pak každý vyzkoušet, tento test návěstidel dám také do aktualizace. Brzdil jsem i očima i jinde a stůj neprojel jen z důvodu, že na poslední chvíli tam bliklo volno.Rychlostníky nad 160 se nedávají, protože vyšší rychlostí se stejnak podle rychlostníků nejede.
Díky za vysvětlení. Tedy jezdit podle TM pod F4. Což jako jezdím, jen mne zajímalo, jak se to dá na výstrahu ubrzdit. A podle návěstních znaků opravdu nedá.takže Stůj vidíš 10 km

Ani na Velký pátek dopoledne se nezahálelo a traťovka položila koleje až po stanici Rangsdorf, tedy 24. kilometr. Asi počítáno od Berlína.
Ale dál to už bude "legrace", protože od příští stanice Blankenfelde se to za Bolševika odbočovalo vpravo na Berlín Ost, ale nyní se odbočuje vlevo na objízdnou trasu než se dokončí rekonstrukce trati přímo na nádraží HBF. Na mapách je jen staveniště a netuším, kdy to tam dostaví. Tedy asi také koleje položím přes současnou objízdnou trasu.
Zobrazit přílohu 37723

Otázka nebyla kam, ale jestli trať na nadjezd stoupá nebo trať do podjezdu klesá., anebo obojí.Mám takovej dojem že od Blankefelde

Nejdřív nastoupá S-Bahn, nadjede přes spojku Glasower Damm Ost - Glasower Damm Süd, potom trochu klesne zpátky a potom se k němu přidá původní trať, co vedla rovně a nastoupají spolu na nadjezd. Ten býval hodně nízký.Otázka nebyla kam, ale jestli trať na nadjezd stoupá nebo trať do podjezdu klesá., anebo obojí.
To je možné.A kdo pojede do Berlína volnou jízdu, tak minimálně 3x zabloudí.