Projel jsem aktivitu až do Kutné Hory. Jen jsem zíral, jak trať přes Lysou prokoukla. To je pastva na oči.

Nastává stmívání a to bude určitě lepší v ORCZSK. Ale napřed to projedu na klasice. Zpoždění hrabáním do Počernic jsem do Nymburka dohonil a po výměně soupravy jsem odjížděl do Hory na čas. Musel jsem zrušit z Počernic omezení na 60 a tedy se dá jet až 100. Tím jsem to zpoždění dohonil. Opravdu si myslím, že tohle byla dobrá aktivita a je dobré ji obnovit. Všechny pastičky i oznámení jsou funkční i aktivní.
Jenom jsem zapomněl, že v Hoře je stahovačka až za cestovým návěstidlem a se staženým sběračem na TAB jsem jej projel a vyhodilo mne to. V této aktivitě to mám všude, jakmile je červená, vždy se musí zastavit a potom TAB. Když se to udělá za jízdy, konec.
Ale dost bych se přimlouval u ladění, aby ladění pro ORCZSK nemělo stejné společné adresáře, pokud jsou s klasickým OR nekompatibilní, jako sndX6X. Vždyť by stačil index sndX6X_orczsk nebo něco podobného. Anebo zpětně přepisovat ladění na klasické OR. Abych nemusel mít oddělené dva trainsety.
Protože já vydám pak dvě verze Topírna noc. Jedna bude pro klasický OR a druhá pro ORCZSK. Lišit se budou jenom v tom, že tam budou zakomponované lokomotivy z balíku pro ORCZSK. Například jsem si všiml, že tam máte také CDC130. Tady bych jí mohl vyzkoušet. Na ní se leze na hlavním nádraží, v Bubnech najede na náklad a ten se odveze do Kralup. Tam se najede na jinou soupravu a ta se pak poveze přes Hrabovku a Poříčany do Nymburka a tam se pak po odpojení najede na tu soupravu, co jsem v podvečer vezl z Libně. Tedy podle staré aktivity. Ale změna, nebude konec v Dřísech, ale ve Všetatech. Tam by se mohlo vlézt na nějaký traktor a odvozit ten manipulák. Tedy abych znovu dostavěl tu vlečku ze Staré Boleslavi. Vagony v aktivitě tam jsou, jen se k nim zatím nedá dostat.

Pak by se to odvezlo podle toho, kolik bude času. Myslím, že to do šesti rána vyjde akorát někam do Libně nebo Malešic.
Ale ještě se musím zeptat Dana, jak dělá traffic přes půlnoc.

Myslel jsem, že aktivitu rozdělím o půlnoc a tím by se to vyřešilo. Ještě uvidím.
Jinak ta jízda na blok z Kolína do Hory, jak v reálu. Pomalu zastavuji k červené a až jemně zastavím, tak naskočí žlutá.
A ty přepřahy v Kutné Hoře, to bude brzy také jen historie.

Zbytek dojedu zítra. Dnes už čas vypršel.