Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hele, už toho nechej, jsi už s těmito kecy otravný jak svítiplyn. Ty jsi v Tescu asi nikdy nebyl. Převis je po celé délce jen na levé straně je přistavěná pod převisem taková kukaň. To je vše.Ten převis tam nemá být po celé délce, jenom na krajích a ne tak výrazný.
Ty fakt nedáš pokoj. Víš co je nejhorší? Vždy kritizuješ rozpracovaný model. Stejně jako Trnečka v Zábřehu. A najednou byl spokojený, když došla řada na ty parkoviště. Ale s tím převisem tě zklamu. Ten je po celé délce, jen pod převisem jsou ty přístavky, proto ses tam nemohl schovat.kdyby tam byl převis

Pravé tlačítko a Hide Selected - skrýt označené nebo Hide Unselected - skrýt všechno kromě označeného.Sice Mikulda mi na slezině poradil jak skrýt nepotřebné objekty, ale já už to zapomněl.
Třeba takto. Nápis pořád existuje.Škoda, že někdo nemá nafocenou Vlněnu před demolicí, jako kulisa v pozadí s typickou siluetou mohla být.
Ted by ses mohl podívat na ty návěstidla.Ještě jsem dokončil ty Deteriovy výklenky u vchodu, aby se za deště neměl kam schovat. Ale pochopitelně, tohle opravdu až na konec. Při mapování už gmax začal padat. Už to nedával. 4 plochy a bum. A má to jen 3600 polygonů. Tedy už do modelu raději moc nevrtat. Proto nemám rád, když mi do průběhu prací někdo začne kecat. Ale to asi nikdo.
Sice nahoře má být uprostřed také zábradlíčko, jak je vidět pod tím Tescem v popředí, ale to už nebudu provokovat. Chodit se tudy nebude a od nádraží z dálky je hodně podrobností zbytečných.
V Tescu žádná návěstidla nebyla.Ted by ses mohl podívat na ty návěstidla.
Zatím buď v klidu. Jsem jen člověk, tedy dopíši větu a budu pokračovat v aktivitě Den blbec. Do konce listopadu musí být hotovo, proto nic nového nerozjíždět.Pošlu dnes Zbyňkovi
Přesně!...Nejsi od toho, aby jsi druhým rozdával práci...
...Kdyby jsi byl modelář. Skutečný, tak bys pomohl třeba tím, že by jsi vymodeloval komplet Hodonín. ...
Ale použij Deteria, ať se prověří jestli ještě vůbec umí modelovat. ...
A když jej zapřáhneš do práce, tak alespoň nebude otravovat mě...
Tohle už Deteriovi navrhuji 20 let. A má s tím problém. ...
Zbyňku nic proti, ale Tom má pravdu. Vadí ti, když tě někdo diriguje a sám děláš to samé. Nebud pokrytec. A nikomu nevadí, že ve svém vlákně informuješ o novinkách, tady šlo o úplně jinou věc, tak to nepřekrucuj.Tady to už opravdu nemá cenu a omlouvám se, že ve svém vlákně informuji o novinkách. Mlčeti zlato a bude klid. Vy si tu jen lajkujete, jak mi to kdo nandá.
Ale musíte se někteří opravdu hodně nudit.