Kuba
Provozní technik
Jiří napsal:Kubo,zkus tu aktivitu rozdělit v Zábřehu na Moravě, to by šlo ne ?
No i to je řešení, ale jsem chtěl celý úsek buď ve starém ( BP ) nebo v novém koridorovém ( 321 ), ještě to promyslím.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jiří napsal:Kubo,zkus tu aktivitu rozdělit v Zábřehu na Moravě, to by šlo ne ?
Zbyněk Šemora napsal:Výluka mezi Hodonínem - Holíč a Kúty zítra skončí, už je trať propojena a zbývá dostavět Holíč a osadit návěstidla. Změna je jen v tom, že trasa z Hodonína povede nově už kousek od Hodonín zastávka až do Kútů k první vyhýbce. Děkuji Dráčikovi za materiály.
Petr B. napsal:Jedu si tak v BP 72.1 aktivitu EC 171 a projizdim Dlouhou Trebovou smerem na CT 160 km/h. Na odjezdu volno, za nim na opakovaci naskoci Vystraha. Pri projeti vjezd. nav. v opacnem smeru (z CT do Chocne) pri rychlosti asi 150 km/h zaucinuje rychlobrzda... ???
Petr B. napsal:Jedu si tak v BP 72.1 aktivitu EC 171 a projizdim Dlouhou Trebovou smerem na CT 160 km/h. Na odjezdu volno, za nim na opakovaci naskoci Vystraha. Pri projeti vjezd. nav. v opacnem smeru (z CT do Chocne) pri rychlosti asi 150 km/h zaucinuje rychlobrzda... ???
Jestli je to i jinde, asi je to i vlastnost návěstidel a s tím nic nenaděláme. Když se na monitoru zobrazuje vzdálenost příštího návěstidla, tak jako návěstidlo bere i rušení omezené rychlosti. Potom se tohle možná chová jako výstraha, ale mělo by tam na monitoru indikovat 120. Tak to ještě otestujte a dejte vědět, jestli tam 120 píše. Ale na dráze platí, spěchej pomalu, takže pokud je to konstrukční vlastnost návěstidel, je malá pravděpodobnost, že taková situace nastane a neřešil bych to.Radim napsal:Petr B. napsal:Jedu si tak v BP 72.1 aktivitu EC 171 a projizdim Dlouhou Trebovou smerem na CT 160 km/h. Na odjezdu volno, za nim na opakovaci naskoci Vystraha. Pri projeti vjezd. nav. v opacnem smeru (z CT do Chocne) pri rychlosti asi 150 km/h zaucinuje rychlobrzda... ???
Stalo se mi totéž při výjezdu z Moravan směr Kostěnice - na odjezdovém návěstidle volno, za ním na předvěsti výstraha. Když jsem míjel opačné vjezdové návěstidlo v Moravanech při rychlosti 140 km/h, tak mi tam skočila rychlobrzda.
Děkuji, ale tyto mapy používám už asi půl roku. Nejprve se to jmenovalo na Seznamu BETA.MAPY. Podle nich jsem stavěl Kolín - Pardubice - HK - CHoceň a v poslední době i Olomouc - Lukavice. Ideální pomůcka pro osazování krajiny. Jenomže na hranice a dost. V Rakousku jsem používal jejich obobné mapy a naštěstí jsem si vše ofotil, protože odkaz byl funkční asi měsíc a už se tam nedostanu. Nebo to neumím.Petr napsal:Pokud chcete přesné mapy, tak se podívejte na http://mapy.cz.
Mě se jednou stalo, že auta sice zastavovala, ale asi tak 100m od přejezdu místo u něj. Po znovuosazení přejezdu to už ale bylo OK.Zbyněk Šemora napsal:...Ohledně aut přes šraňky, to opravdu nevím, proč některá auta jezdí klidně zkrz. Takto jsem už zrušil auta v Malackách, protože řidičům se nedalo nijak domluvit, jezdily také zkrz závory ať jsem dělal, co jsem dělal.
VolejnikTomas napsal:Mě se jednou stalo, že auta sice zastavovala, ale asi tak 100m od přejezdu místo u něj. Po znovuosazení přejezdu to už ale bylo OK.Zbyněk Šemora napsal:...Ohledně aut přes šraňky, to opravdu nevím, proč některá auta jezdí klidně zkrz. Takto jsem už zrušil auta v Malackách, protože řidičům se nedalo nijak domluvit, jezdily také zkrz závory ať jsem dělal, co jsem dělal.