Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Ivan.ps napsal:
Dakujem vsetkym za rady, musim skusit jazdit bez TM, potom to bude realnejsie. Ale problem je aj v tom, ze mam dost slaby PC a mam viditelnost skoro na minime atd., takze niekedy je aj problem sledovat vsetky tie navesti bez TM, pretoze ta viditelnost je fakt biedna. A hlavne pri zlom počasí v MSTS...

Na viditeľnosti moc nezáleží ...

Ivan.ps napsal:
No jo, musim teda skusit jazdit bez TM a pokusim sa najist ten patch.

Ale opatrně, když to přeženeš, tak je to graficky maximálně hnusný. Na dálku světla sice vidíš dobře, ale něco za něco. Podívej se do příslušného vlákna, už se to tady probíralo, a hlavně zálohuj.

Boby napsal:
Ivan.ps napsal:
No jo, musim teda skusit jazdit bez TM a pokusim sa najist ten patch.

Ale opatrně, když to přeženeš, tak je to graficky maximálně hnusný. Na dálku světla sice vidíš dobře, ale něco za něco. Podívej se do příslušného vlákna, už se to tady probíralo, a hlavně zálohuj.

No ja som uz o tom pocul a mam to myslim aj stiahnute, iba som sa bal to dat do MSTS, pretoze tam bolo treba robit nejake zasahy a tak som sa na to potom vykaslal, lebo este v tomto nie som velmi zdatný...

Cawte. Existuje nejaka aktivita na cele s lokomotivou radu 242 ???
Zatial som nenarazil ani na jednu aktivitu, kde by som riadil tieto lokomotivy...

Aj jedna z Miksiho stvoraktivity je tusim na plechacovi. U Mirca na webe

Kubo nemůžu se dostat na tvoje www, viz níže

Bad Gateway
The proxy server received an invalid response from an upstream server.

Amazon napsal:
Kubo nemůžu se dostat na tvoje www, viz níže

Bad Gateway
The proxy server received an invalid response from an upstream server.

Tak to Ti neporadím, mě to totiž normálně funguje, musíš zkoušet, ic.cz ne vždy funguje tak jak má.

Tak som skúšal Orient Expres. Prvá časť v Břeclavy dvakrát padla, potom som už s posunom nepokračoval. Zaujala ma tretia časť, ale nepodarilo sa mi odísť z Brna, aj keď som po výzve stláčal TAB ako o život. Stále ma vyhadzovalo, že som prešiel na červenú.... :P

Mě se to povedlo, musíš jet tak rychlostí 2-3km/h když sem jel 10km/h taky se mi to nepovedlo

Ahoj, první díl mě padal jenom u návěstidla, ale naštěstí u něj to končí. Odjezd z Brna je opravdu pomalu a po projetí okolo návěstidla můžete zrychlit.

nebulus napsal:
Tak som skúšal Orient Expres. Prvá časť v Břeclavy dvakrát padla, potom som už s posunom nepokračoval. Zaujala ma tretia časť, ale nepodarilo sa mi odísť z Brna, aj keď som po výzve stláčal TAB ako o život. Stále ma vyhadzovalo, že som prešiel na červenú.... :P
No v Břeclavi som menil traffic z 560-ky na klasickú súpravu 263+Bdtmee a bolo to OK.Čo sa týka Brna - je tam vraj skryté návestidlo, takže po rozbehnutí! treba stláčať TAB až pokiaľ sa neminie návestidlo a aj trochu za ním.U mňa zas všetko OK.Ale ako vidím, urobím video (ako v prípade Bin-u) aby všetci videli ako to funguje.

Mirec napsal:
nebulus napsal:
No v Břeclavi som menil traffic z 560-ky na klasickú súpravu 263+Bdtmee a bolo to OK.Čo sa týka Brna - je tam vraj skryté návestidlo, takže po rozbehnutí! treba stláčať TAB až pokiaľ sa neminie návestidlo a aj trochu za ním.U mňa zas všetko OK.Ale ako vidím, urobím video (ako v prípade Bin-u) aby všetci videli ako to funguje.

Asi budu muset do stanic dávat 263+bdtme a 560 někam na širou trať. Chtelo by to odlehčenou verzi.

alcapone napsal:
Asi budu muset do stanic dávat 263+bdtme a 560 někam na širou trať. Chtelo by to odlehčenou verzi.
Tak, tak ... 560-ku nedávať do veľkých miest, ale na šíru trať kde je dobré fps.

Zdar lidi musim pochvalit aktivitu Sestikolo je to aktivita dle meho vkusu akorat bych vytkl ten postrk .... myslim ze by to 182 klidne utahla i kdyby se pridalo tak 7 vagonu :). Uz se tesim na dalsi aktivitu s nakladem a nejlepsi by to bylo s lokomotivami 121-123 ci 180-183 :) a v zime za nejtezsich podminek. :D

Back
Nahoře