Tak mám dvě zprávy. Jednu dobrou a jednu špatnou.
Ta dobrá zpráva je, že jsem právě dokončil svou Gigaaktivitu.
Délka 10a půl hodiny
Vystřídáte 3 lokomotivy.
Bylo třeba napsat 164 úkolů a hlášení
Potkáte 81 vlaků.
13x si zašibujete, takže žádná monotonní jízda.
Ale ta špatná zpráva je, že po novém MSTS BIN se změnily rychlosti souprav a tak jak jsem to kdysi projel celkem volným tempem, současně ani při mírném překročení rychlosti není možné dodržet jízdní dobu.
Z Olomouce do první stanice Štěpánov při stejném stylu jízdy udělám minutu zpoždění. Když pojedu jak prase, tak mám zpoždění půl minuty. Zkoušel jsem jet až do Zábřehu s překročenou rychlostí asi o 3 km/h, ale zpoždění jsem jen nabíral.
Testnul jsem i původní verzi s méně úkoly a slabším traffic a je to to samé.
Není to způsobeno rozsáhlostí aktivity ale novým Binem. Nejhorší na tom je skutečnost, že do starší verze BIN se už nejde vrátit. BIN jsem odinstaloval a nahrál verzi minulou. První co mne překvapilo, návěstidla svítila stejně jasně a druhá věc, servis respektive pomalu jedoucí lokomotiva, která v této verzi dříve ujela okamžitě, tak nyní po reinstall jela už stejnou rychlostí jako v nové verzi binu. A rychlost vlaků to samé, jako v nejnovější verzi.
Ale já jsem ve verzi 1.61022
Jinak pokud se srovnají rychlosti dle reálu bude to jen dobře, ale je nutné tohle vědět, protože tímto nemůže korektně fungovat žádná aktivita.
Máte někdo podobné zkušenosti?
Kdyby Džordž napsal jakým koeficientem vynásobit jízdní řád, snad bych tu aktivitu dal dohromady, ale metoda pokus omyl je u tak dlouhé aktivity krutá.
Testeři, vyzkoušejte to do první stanice, jestli Vám to také v novém Bin nevychází. (jen je nutné u servisu zs04_162solo.srv změnit parametr výkonu z 1 na 9) Každá rada bude dobrá. Přece to před koncem nevzdám.