Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono je to těžké. Kdybych byl autorem všech zvuků, není co řešit. Takhle jsem asi jediný, kdo má ty hlasitosti jakž,takž stejné.Zbyněk Šemora napsal:Jacku, mě se nejedná o to aby se zvuky vzájemně přeřvávaly, ale aby měly určitou dynamiku. Napřiklad není možné, abych slyšel 830 vzdálenou o 5 kolejí dál stejně silně jako když stojí vedle mne. A abych ji slyšel ještě v depu o 200m dál je také špatně. Otázka zněla, jestli je možné tohle zregulovat nebo hlasitosti jsou konstantní bez ohledu na vzdálenost. Tvé zvuky elektrik zesílené na maximum jsem zkoušel, ale opravdu je to moc nahlas. Jinak to houkání traffic mne celkem pobavilo. Když vjíždíš do nádraží, kde je hodně vlaků a každý na tebe houkne, tak nevíš jestli začíná stávka nebo je nějaký poplachMožná by stačilo, aby se tento zvuk spouštěl jen náhodně a nebyl pravidlem.
Neber to jako kritiku, ale jako postřeh uživatele.
Bin jedině ten poslední. Jinak to ani nelze.Peta napsal:Tak už se moc těším, hlavně na výměnu lokomotiv, mám odtaz, pod jakým BINem to bude? Pár se jich ua tvorbu této aktivity už vystřídalo.
Zbyněk Šemora napsal:Z 80 traffic mám jen 4 na opravu. 3 jsem nepotkal a jeden nastoupil později, než bylo třeba. Ale toho traffic je i tak málo, minimálně 20 bych měl ještě přidat.
Jo, to je fakt, je tam cca 170 vlaku (2:51 minut), takže fakt nešetři, byla by to škoda, takovou aktivitu bez trafiku. Já jich tam dal tolik, protože je to v noci a na co jinýho koukat než na vlaky, když dál od tratě nevidímMiran napsal:Zbyněk Šemora napsal:Z 80 traffic mám jen 4 na opravu. 3 jsem nepotkal a jeden nastoupil později, než bylo třeba. Ale toho traffic je i tak málo, minimálně 20 bych měl ještě přidat.
Zbyňku
S trafficem nešetři i kdyby tam byl nějaký navíc, právě jsem dojel TN421 Excelsior. Trafficu tam ma Tomes požehnaně, skoro to vypadá jako kdyby jel za sebou na blok. Aktivita je s posledním BinemXP naprosto stabilní a je na co stále koukat. Dokonce skoro plný Kolín, FPS sice kleslo na nějakých 9 při rozlišení 1280x1024 32bit, ale ani náznak nějakých problémů. A mám takový dojem, že právě v posledním BinuXP asi Džordž opravdu začal implementovat synchronizaci času, protože jsem neměl žádný rozdíl mezi běžným časem a časem na jízdním výkazu, vše sedělo na sekundu. Vypadá to že Džordž odvedl skvělou práci!!
Nevyhazovat a nedávat znovu! Kolikrát stačí hru uložit a pak ji nanovo otevřít a je po problému. Stačí udělat malou změnu v aktivitě a návěstidlo odmítá zezelenat, ačkoliv mu v tom nic nebrání. Takže nejdřív zkusit save/load.Zbyněk Šemora napsal:Vlak hráče mi neprojel do cíle a zasekl se s traffic. Asi budu muset opět traffic vyházet a znovu jej tam naházet, ale postupně. MSTS asi nemá rád, když už do spočítané hry vsunete někam doprostřed traffiky.
Zbyněk Šemora napsal:.... Špatně jsem odstavil vozy, vzadu jsem je měl kousek za návěstidlem, uplynula půlminuta a skončil jsem.....
Kdepak je to choulostivější, než si kdo umí představit. Save/load nepomohlo. Vše jsem vyházel a znovu nasázel (98 traffic), ale blbec jsem na jeden zapomněl a tak jsem jej doplnil (někam doprostřed) Přepočítat uložit a projel jsem to v editoru. Vše OK. Traffic se postupně objevovaly a postupně mizely. I vlak hráče projel celou trasu. Ale ejhle, úplně první traffic neopustil bitevní pole, ale zůstal viset u návěstidla, za kterým žádná překážka nebyla. Tak jsem zkusil traffic odebrat, pošachovat s trasou a opět vložil. Pak už se to rozhodilo totálně i jinde. Takže zítra asi vše znovu.Kank napsal:Nevyhazovat a nedávat znovu! Kolikrát stačí hru uložit a pak ji nanovo otevřít a je po problému. Stačí udělat malou změnu v aktivitě a návěstidlo odmítá zezelenat, ačkoliv mu v tom nic nebrání. Takže nejdřív zkusit save/load.Zbyněk Šemora napsal:Vlak hráče mi neprojel do cíle a zasekl se s traffic. Asi budu muset opět traffic vyházet a znovu jej tam naházet, ale postupně. MSTS asi nemá rád, když už do spočítané hry vsunete někam doprostřed traffiky.
Kank napsal:a sekera se nabírá mnohem snáz... už to není dojíždění s velkým náskokem. .
Neprijel pozde je tam spatnej servis po novem binu. Chce to smazat ten servis a je to ok. Staci se podivat na predminulou stranu tam se to rozebiralo.bob57_cz napsal:Vypadá to, že jsi přijel moc pozdě.Ex141Detvan napsal:Zdravím, prosím jel někdo aktivitu od Alcaponeho Sp 1901/ 1907??
Dojeli jste dál než do Holešovic??
Mě tam na vjezdu svítí volno,ale jak se přiblížím tak tam najednou skočí 40 a volno..a jak to minu tak na odjezdovém se z volna rozsvítí stůj...a svítí a nic...Vindobona mi odjede,a ja jsem tam stál do 15.42 a pak jsem to vypl, protože to už mám být v Libni..tak nevím jestli je problém u mě v kompu či co.,..![]()
Ne.Ivan.ps napsal:A pustas to cez Train Store?