Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
baresm napsal:
Zdravím, nemohl by sem prosím někdo hodit odkaz na loko ZSSK 350.006, která je použita ve Vaší aktivitě. Nikde tu gorilu nemůžu najít. Díky!
Zkus to tady.
http://vlado-msts.xlan.sk/elektricke.htm .

Tak odlehčená verze se chová úplně stejně. Teď si už vůbec nejsem jistý zda je to vůbec trafficem. :( PC zas takovou šunku nemám, protože na ostatní aktivity stačí. Teď jsem dojel Rn 57261 (netsocka) a trafic tam je poměrně hustý a nepadlo mi to ani v Kolíně.

Boby napsal:
Tak odlehčená verze se chová úplně stejně. Teď si už vůbec nejsem jistý zda je to vůbec trafficem. :( PC zas takovou šunku nemám, protože na ostatní aktivity stačí. Teď jsem dojel Rn 57261 (netsocka) a trafic tam je poměrně hustý a nepadlo mi to ani v Kolíně.
Chce to zkoušet, já sem se tou Břeclaví doslova prokousal, několikrát mi to spadlo, ale už sem v Brně, tam se přede mnou zčista jasna zjevil nějaký osobák, takže musím jet od posledního savu.

Tááák, odlehčená verze, neboli 2. verze.
Zatím jsem v Břeclavi před odjezdem a spadlo mi to 2x. Vždy po písemné hlášce. Zvuky z vnějšího pohledu soupravy: slyším zvuky okolního traffic, traffic hráče hluchý. Prametr soundcfg.dat přepsán na 800 viz vlákno zvuky Jacek. Takže MSTS asi dostává pěkné kapky, protože se mi po přepisu všechny problémy zvuky a pády po přepisu soundcfg.dat vyřešily.:D:D Tak uvidím, kam se dostanu, musím si dát aktivitu z jiného soudku, než tvořím já. Potřebuji oddych od dob minulých (už mi z tvorby hrabalo:D:D) a tato aktivitka se jeví pro tento případ jako stvořená. Kubo, jen jedna věc. Koukám, že používáš spoustu jiných vozů mimo TBP, to chápu já taktéž, ale chtělo by to linky u aktivity kde a jak co stáhnout. Jinak díky za radu s registrací na těch maďarských stránkách, už tam jsem.:D
S pozdravem Dan.

Ondra.H napsal:
...ale už sem v Brně, tam se přede mnou zčista jasna zjevil nějaký osobák, takže musím jet od posledního savu.
Tak to nesmíš jet jak s hnojem, Taurus je nejrychlejší lokomotiva na světě, tak ji dej pořádně zabrat. Samozřejmě nezapomeň Vmax=160km/h.:D

Dan J. napsal:
Tááák, odlehčená verze, neboli 2. verze.
Zatím jsem v Břeclavi před odjezdem a spadlo mi to 2x. Vždy po písemné hlášce. Zvuky z vnějšího pohledu soupravy: slyším zvuky okolního traffic, traffic hráče hluchý. Prametr soundcfg.dat přepsán na 800 viz vlákno zvuky Jacek. Takže MSTS asi dostává pěkné kapky, protože se mi po přepisu všechny problémy zvuky a pády po přepisu soundcfg.dat vyřešily.:D:D Tak uvidím, kam se dostanu, musím si dát aktivitu z jiného soudku, než tvořím já. Potřebuji oddych od dob minulých (už mi z tvorby hrabalo:D:D) a tato aktivitka se jeví pro tento případ jako stvořená.
Dane, chápu to tak, že jakmile si změnil ten soundcfg.dat, tak Ti šlo bez pádu??? ( Který údaj se tam vlastně mění, ja už jsem si ho měnil taky, ale teď nevím, který to konkrétně je. )
Dan J. napsal:
Koukám, že používáš spoustu jiných vozů mimo TBP, to chápu já taktéž, ale chtělo by to linky u aktivity kde a jak co stáhnout.
Sorry, ale na tohle už nebudu odpovídat, tohle se tu už probíralo mnohokrát.

Ne ne, ten jsem měnil před a tady v tom případě to právě moc nezabralo a chová se to jak před změnou kdysi. Takže dle toho soudím že dostává PC na :D. Jinak jsem měnil jen to co psal Jacek zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/902&page=8
Tak a já jdu na hoďku pokračovat v jízdě.;)
Dan

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
Ne ne, ten jsem měnil před a tady v tom případě to právě moc nezabralo a chová se to jak před změnou kdysi. Takže dle toho soudím že dostává PC na :D. Jinak jsem měnil jen to co psal Jacek zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/902&page=8
Tak a já jdu na hoďku pokračovat v jízdě.;)
Dan
Jo už si vzpomínám, já jsem to u všech GLOBALů měnil takhle:
SoundSystem ( 5, 1000, 200, 31457280 )
Tak možná zkusit tohle jestli to nepomůže a pokud nepomůže ani tohle, tak pak to asi zvládne jenom moje sestava, která by se asi dala přirovnat k PC z NASA, protože nic víc mě už nenapadá.

Zkusím, no nicméně já jsem Břeclaví proskákal a už jsem před Brnem a teď jdu čumět na film, tak až zítra. Je ale fakt, že ty parametry soundcfg.dat na hraní aktivit mají hodně velký vliv (vyzkoušeno z vlastní zkušenosti). Jinak aktivita parádní.:D
Dan.

Ještě jeden obecný dotaz: kde lze sehnat tyto PKP vozy: _RobotyTorowe\_RT_nic.WAG', _RobotyTorowe\_RT_zakr1-sl.WAG, '_RobotyTorowe\_RT_zakr1-sp.WAG'. Potom už snad tuhle zapeklitou aktivitu spustím!
Ještě jednou dík!

Jo už si vzpomínám, já jsem to u všech GLOBALů měnil takhle:
SoundSystem ( 5, 1000, 200, 31457280 )
Tak možná zkusit tohle jestli to nepomůže a pokud nepomůže ani tohle, tak pak to asi zvládne jenom moje sestava, která by se asi dala přirovnat k PC z NASA, protože nic víc mě už nenapadá.
[/quote]

A pomohlo to! Nastavil jsem dle Dana na 800 a už to nepadá. Diky chlapi. Nestíhám všechno co se děje sledovat.
Spadlo mi to pouze jednou na odjezdovém v Břeclavi. Je tam toho přeci jenom moc. Brno bez problémů. Zapíchnul jsem to kus za Brnem. Pokračovat budu zítra až přijedu z práce. Zvuky jsou naprosto v pořádku včetně trafficu hráče. A řekl bych, že jsou po změně parametru slyšet zřetelně, čistě a hlasitěji.

baresm napsal:
Ještě jeden obecný dotaz: kde lze sehnat tyto PKP vozy: _RobotyTorowe\_RT_nic.WAG', _RobotyTorowe\_RT_zakr1-sl.WAG, '_RobotyTorowe\_RT_zakr1-sp.WAG'. Potom už snad tuhle zapeklitou aktivitu spustím!
Ještě jednou dík!
http://www.ts-studio.eu07.pl/down-act.html

Boby napsal:
A pomohlo to! Nastavil jsem dle Dana na 800 a už to nepadá. Diky chlapi. Nestíhám všechno co se děje sledovat.
Spadlo mi to pouze jednou na odjezdovém v Břeclavi. Je tam toho přeci jenom moc. Brno bez problémů. Zapíchnul jsem to kus za Brnem. Pokračovat budu zítra až přijedu z práce. Zvuky jsou naprosto v pořádku včetně trafficu hráče. A řekl bych, že jsou po změně parametru slyšet zřetelně, čistě a hlasitěji.
Tak jsem rád, že se konečně přišlo na to kde je zakopaný pes.:D

Takže já jsem momentálně vyjel z Pardubic a v pohodě. Ten parametr jsem změnil na 1000. Nicméně v ČT mi venkovní zvuky zkolabovaly, ale MSTS nepadnul, zatím mimo tu zmiňovanou Břeclav ani jednou a to jsem si šel dát cigárko a měl jsem to na pauze "Esc" cca 5 min. a to padlo bezpečně vždy pokud jsem býval ve veětší stanici a toto jsem udělal.
S pozdravem Dan.:D

Tak a "poslušně hlásím" dojeto.:D:D Takže celkový dojem s aktivity výborný. A mohu jen konstatovat že Kuba nezklamal jako vždy.:D Jinak ten kdo rozchodí tu Břeclav (ta je nejhustší z celé aktivity), tak potom už by to mělo jít v pohodě.
Toť vše k aktivitě EC 170 Hungaria. Kubo ať se daří.
S pozdravem Dan.:cool:

Dan J. napsal:
Tak a "poslušně hlásím" dojeto.:D:D Takže celkový dojem s aktivity výborný. A mohu jen konstatovat že Kuba nezklamal jako vždy.:D Jinak ten kdo rozchodí tu Břeclav (ta je nejhustší z celé aktivity), tak potom už by to mělo jít v pohodě.
Toť vše k aktivitě EC 170 Hungaria. Kubo ať se daří.
S pozdravem Dan.:cool:
Dík za pochvalu a taky jsem rád, že se vyřešilo to s tím padáním a příště bude snad vše OK.

Kubo tak aktivitu jsem taky rozjel!!!!Po poslední opravě aktivity vše v pohodě!!Jsem za Brnem-moc pěknýý!!!Ten Traffic nemá chybu,až jsem se divil že mi to v Brně při tak hustém provozu nespadlo.Ve stanici Břeclav jsem dal pohled "2" schoval jsem se za budovy a FPS hned narostlo,jinak mi to vždy po hlášce o brzdě u peronu spadlo-pohled na stanovišti strojv. Pěkná aktivita !!!!

Banán napsal:
Kubo tak aktivitu jsem taky rozjel!!!!Po poslední opravě aktivity vše v pohodě!!Jsem za Brnem-moc pěknýý!!!Ten Traffic nemá chybu,až jsem se divil že mi to v Brně při tak hustém provozu nespadlo.Ve stanici Břeclav jsem dal pohled "2" schoval jsem se za budovy a FPS hned narostlo,jinak mi to vždy po hlášce o brzdě u peronu spadlo-pohled na stanovišti strojv. Pěkná aktivita !!!!
Díky za pochvalu. Po malé odmlce, jsem se do toho zase dal a doufám, že další aktivita nebude trvat tak dlouho.

Tak bohužel, moje železo to nezvládá. Např z Břeclavi jsem musel dát pryč všechna LC a pak už jsem to projel. Brnem jsem se proskákal, ale vůl jsem si zapoměl za Opatovem uložit hru, tak, že to udělám těsně u nákladového, bohužel, po odkliknutí save jsem spadnul. Doufám, že nebudu muset proskákat znovu Brnem a že mám save někde při cestě do ČT.

alcapone napsal:
Tak bohužel, moje železo to nezvládá. ...
Vážně??? Jak je to možné??? Vždyť jste mě tady "skoro" všichni přesvědčovali, že taková situace není díky BINu možná a najednou zjišťuju, že bez problému to neprojel prakticky nikdo. Jenom by zajímalo, kde soudruzi z NDR udělali chybu???

Zrovna sem aktivitu EC 170 dojel, až na tu Břeclav bylo všechno OK.
Ještě bych se chtěl zeptat zda budou další pokračování aktivit TS 101 ?

Back
Nahoře