B
Banán
Host
Zkus to tady.baresm napsal:Zdravím, nemohl by sem prosím někdo hodit odkaz na loko ZSSK 350.006, která je použita ve Vaší aktivitě. Nikde tu gorilu nemůžu najít. Díky!
http://vlado-msts.xlan.sk/elektricke.htm .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zkus to tady.baresm napsal:Zdravím, nemohl by sem prosím někdo hodit odkaz na loko ZSSK 350.006, která je použita ve Vaší aktivitě. Nikde tu gorilu nemůžu najít. Díky!
Chce to zkoušet, já sem se tou Břeclaví doslova prokousal, několikrát mi to spadlo, ale už sem v Brně, tam se přede mnou zčista jasna zjevil nějaký osobák, takže musím jet od posledního savu.Boby napsal:Tak odlehčená verze se chová úplně stejně. Teď si už vůbec nejsem jistý zda je to vůbec trafficem.PC zas takovou šunku nemám, protože na ostatní aktivity stačí. Teď jsem dojel Rn 57261 (netsocka) a trafic tam je poměrně hustý a nepadlo mi to ani v Kolíně.
Tak to nesmíš jet jak s hnojem, Taurus je nejrychlejší lokomotiva na světě, tak ji dej pořádně zabrat. Samozřejmě nezapomeň Vmax=160km/h.Ondra.H napsal:...ale už sem v Brně, tam se přede mnou zčista jasna zjevil nějaký osobák, takže musím jet od posledního savu.
Dane, chápu to tak, že jakmile si změnil ten soundcfg.dat, tak Ti šlo bez pádu??? ( Který údaj se tam vlastně mění, ja už jsem si ho měnil taky, ale teď nevím, který to konkrétně je. )Dan J. napsal:Tááák, odlehčená verze, neboli 2. verze.
Zatím jsem v Břeclavi před odjezdem a spadlo mi to 2x. Vždy po písemné hlášce. Zvuky z vnějšího pohledu soupravy: slyším zvuky okolního traffic, traffic hráče hluchý. Prametr soundcfg.dat přepsán na 800 viz vlákno zvuky Jacek. Takže MSTS asi dostává pěkné kapky, protože se mi po přepisu všechny problémy zvuky a pády po přepisu soundcfg.dat vyřešily.Tak uvidím, kam se dostanu, musím si dát aktivitu z jiného soudku, než tvořím já. Potřebuji oddych od dob minulých (už mi z tvorby hrabalo
) a tato aktivitka se jeví pro tento případ jako stvořená.
Sorry, ale na tohle už nebudu odpovídat, tohle se tu už probíralo mnohokrát.Dan J. napsal:Koukám, že používáš spoustu jiných vozů mimo TBP, to chápu já taktéž, ale chtělo by to linky u aktivity kde a jak co stáhnout.
Jo už si vzpomínám, já jsem to u všech GLOBALů měnil takhle:Dan J. napsal:Ne ne, ten jsem měnil před a tady v tom případě to právě moc nezabralo a chová se to jak před změnou kdysi. Takže dle toho soudím že dostává PC na. Jinak jsem měnil jen to co psal Jacek zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/902&page=8
Tak a já jdu na hoďku pokračovat v jízdě.
Dan
Super díky mocBanán napsal:Zkus to tady.baresm napsal:Zdravím, nemohl by sem prosím někdo hodit odkaz na loko ZSSK 350.006, která je použita ve Vaší aktivitě. Nikde tu gorilu nemůžu najít. Díky!
http://vlado-msts.xlan.sk/elektricke.htm .
http://www.ts-studio.eu07.pl/down-act.htmlbaresm napsal:Ještě jeden obecný dotaz: kde lze sehnat tyto PKP vozy: _RobotyTorowe\_RT_nic.WAG', _RobotyTorowe\_RT_zakr1-sl.WAG, '_RobotyTorowe\_RT_zakr1-sp.WAG'. Potom už snad tuhle zapeklitou aktivitu spustím!
Ještě jednou dík!
Tak jsem rád, že se konečně přišlo na to kde je zakopaný pes.Boby napsal:A pomohlo to! Nastavil jsem dle Dana na 800 a už to nepadá. Diky chlapi. Nestíhám všechno co se děje sledovat.
Spadlo mi to pouze jednou na odjezdovém v Břeclavi. Je tam toho přeci jenom moc. Brno bez problémů. Zapíchnul jsem to kus za Brnem. Pokračovat budu zítra až přijedu z práce. Zvuky jsou naprosto v pořádku včetně trafficu hráče. A řekl bych, že jsou po změně parametru slyšet zřetelně, čistě a hlasitěji.
Dík za pochvalu a taky jsem rád, že se vyřešilo to s tím padáním a příště bude snad vše OK.Dan J. napsal:Tak a "poslušně hlásím" dojeto.Takže celkový dojem s aktivity výborný. A mohu jen konstatovat že Kuba nezklamal jako vždy.
Jinak ten kdo rozchodí tu Břeclav (ta je nejhustší z celé aktivity), tak potom už by to mělo jít v pohodě.
Toť vše k aktivitě EC 170 Hungaria. Kubo ať se daří.
S pozdravem Dan.![]()
Díky za pochvalu. Po malé odmlce, jsem se do toho zase dal a doufám, že další aktivita nebude trvat tak dlouho.Banán napsal:Kubo tak aktivitu jsem taky rozjel!!!!Po poslední opravě aktivity vše v pohodě!!Jsem za Brnem-moc pěknýý!!!Ten Traffic nemá chybu,až jsem se divil že mi to v Brně při tak hustém provozu nespadlo.Ve stanici Břeclav jsem dal pohled "2" schoval jsem se za budovy a FPS hned narostlo,jinak mi to vždy po hlášce o brzdě u peronu spadlo-pohled na stanovišti strojv. Pěkná aktivita !!!!
Vážně??? Jak je to možné??? Vždyť jste mě tady "skoro" všichni přesvědčovali, že taková situace není díky BINu možná a najednou zjišťuju, že bez problému to neprojel prakticky nikdo. Jenom by zajímalo, kde soudruzi z NDR udělali chybu???alcapone napsal:Tak bohužel, moje železo to nezvládá. ...