Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tomes napsal:neotryx napsal:Aháá!!No tak ten problém já měl za to že ty jak jsem stáhl tak už jsou upravené...
Nebyl by někdo ochotný mi je poslat už upravené??Já na tohle upravování vůbec nejsem i ,když to je krásně popsané v návodu,tak stejně nerad bych si tam něco rozhodil![]()
dyžtak
neotryx@seznam.cz
Poslal jsem Ti elektrické lokomotivy, diesly zatím nepoužívám.
Vzhledem k tomu, že je pan Jiří guru přes EngMexx, tak to určitě zvládne....jeffer napsal:jiri odpoved si nezasluzis! pretoze uz sme ti tu odpovedali!!!
tak este raz: model 460 ma zle nastaveny tlak v brzdach na odbrzdenie (vyssi ako ine masiny). tj. ak odbrzdis 363, tak 460 nie je uplne odbrzdena - uprav si prislusne eng/wag subory (najdi si v tomto vlakne ako!!! - odpoved na tvoju (!tu istu!) otazku staru cca tyzden)
a ad ctrl-num2 -> zjavne funguje ako odovzdanie vlaku pre AI kontrolu. ake dalsie vysvetlenie k tomu chces?
Ono záleží, kdo kde má umístěny monitory. Já mám TM vlevo dole a jízdní řády dole uprostřed. Ale každý uživatel je může mít jinde. Jsou profici, kteří jezdí bez TM (já to nejsem)Džordž napsal:Jirko a další /Zbyněk)
Žlutá barva 3. obrazovky je bohužel nastavena programově, narozdíl od dvou předchozích. Mohu ji nastavit na jinou barvu. Poraďte však jakou. Buď část výpisu je špatně viditelná vúdči obloze, nebo naopak vúdči tmavšimu kabu. Já když potřebuji výpis, přepnu si kameru, abych měl pozadí kontrastní.
alcapone napsal:Nazdárek chlapci. Mam nápad, proč mít u traktorů 4 cvfka. Pokud je mi známo tak strojvůdce pokud kousek couvá nepřechází k druhému pultu, ale jen se otočí a stále ovládá s toho samého pultu. Tak to otočení by se ovládalo jenom šipkou. Čim méně cvf tim lépe. To samé u eng a td. Budou u někoho oficiální jeden eng pro žabotlamu, další pro eso a td. a modelář nebo skinář použije tento eng nebo wag. Pak nemusíme mít strach, že bude přeengováno. Pokud Džorž dokáže zprovoznit oba zběreče, tak tim pádem také ubude hramada engu s lokomotivama, kde je přední, zadní oba. V tomhle ohledu, by Bin, měl ulehčit HDD. A teď mě můžete zabít.
TAk asi došlo někde k šumu, oficiálně TI na jeden eng stačí 2 cvf.....pak ale u traktorů musíš počítat s tím, že existují opravdu i reverz engy a to už je de facto zase jiný model (byť v důsledku jde "jenom" o otočení modelu)....takže 1 eng=2 cvfalcapone napsal:Ta šipka by byla jen při posunu, když vyjede na trať, tak se přepne na druhý pult, tady se psalo, že na jednu mašinu, jeden eng 4 cvf.
Taky bych to uvítal, ale je to jenom o tom, že si to uvědomí pár lidí...BTW pro mne jako pro neznalce by bylo lepší, když mi to někdo nachystá, protože se do toho neumím vrtat.....ale i na klonování engů už je udělaný udělátor od Johnze....akurát běhá pod php a na apache....alcapone napsal:Pokud by chtěl použít jiný eng, tak pouze na jeho uvážení, ale pak ať se nedivý, že mu budou psát uživatelé, že neco nejde, nebo jde, ale jinak. Pro mě jako pro neznalce bude lepší si udělat model a použít již stoprocentní vyladěný upravený eng či wag a přepsat u něj jenom číslice mašiny
TAk asi došlo někde k šumu, oficiálně TI na jeden eng stačí 2 cvf.....pak ale u traktorů musíš počítat s tím, že existují opravdu i reverz engy a to už je de facto zase jiný model (byť v důsledku jde "jenom" o otočení modelu)....takže 1 eng=2 cvf