Aktivity POISON

Tomes napsal:
klimi napsal:
Poison:u Ondorvi aktivity R622 Becvaje Vmax 120 nebo 140?Protože mě to hází záchrnou brzdu při 120
Ondrovu aktivitu neznám, ale R 622 Bečva má do Přerova lokomotivu řady 163, tzn. max. 120 km/hod. a z Přerova lokomotivu řady 162, t.j. 140 km/hod.
Jj to vim.Aktivita se dá stáhnout z Posionovo stránek aktivita pro BP.

Když už jste našli zapadlé vlákno s aktivitami z mé dílny,zajímala by mě nová a premiérová aktivita pro trať Luhačovice.
Jak se Vám jelo a hlavně postřehy.
Díky :wink:

poison napsal:
Když už jste našli zapadlé vlákno s aktivitami z mé dílny,zajímala by mě nová a premiérová aktivita pro trať Luhačovice.
Jak se Vám jelo a hlavně postřehy.
Díky :wink:

Pohodová jízda.Akorát toto brejlovce bych dal jako přípřež tomu os než jak je daný na závěs.Je mi však jasné,že šlo o zpestření.Nejprve jízda s 842 a pak 754....

T:
Jízda s 843 a pak pěknej pohyb po Kunovicích.
Dík za názor.Začínal jsem si připadat,že proti mým úlohám není námitek :lol:
Slíbená druhá pohoda do Luhačovic je v přípravách a trochu zlobí.Myslím,že do konce týdne vyjde.Je to opět pohoda,náklad,jen v čele se Serjožkou.

T napsal:
...Akorát toto brejlovce bych dal jako přípřež tomu os než jak je daný na závěs.....
Nicméně současný předpis to umožňuje a v provozu se toto uplatňuje poměrně často, u nás např. stejná souprava, na postrku místo brejlovce 742
Jinak opravdu pohodová jízda, jen tak dále.

poison napsal:
T:
Jízda s 843 a pak pěknej pohyb po Kunovicích.

Sem se překlepnul....Dvojka nebo trojka,vždyť je to skoro to samé. :D

poison napsal:
Dík za názor.Začínal jsem si připadat,že proti mým úlohám není námitek :lol:

Však víte pane kolego,že já si vždy něco najdu :D .Ale jinak je to pohodička.

Aktivita Pn34567

Chtěl bych se zeptat všech kdo testoval tuto aktivitu na jednu drobnost.V místech,kde dochází ke křižování zejména pak v Kunovicích se mi nepostaví návěstidlo po příjezdu protijedoucího os.Je třeba náklad odbrzdit a teprve ve chvíli kdy se vlak pohne postaví se vlaková cesta a návěstidlo.Má někdo podobnou zkušenost??

A ještě jedna maličkost.Pokud jsem dobře zaregistroval Pn vlaky mají čísla začínající 6xxxx,ale to je jen detail. :D

K novej aktivite len toľko - kedže som ju nestiahol, nebudem sa vyjadrovať k jej obsahu a kedže bola možnosť vydieť screeny, vyjadrím sa k použitému trainsetu. Je jasné, že je to na každom z nás, aký trainset zvolí, no opäť ma sklamal výber vozidiel. V okolí Veselího asi ťažko bolo zazrieť sergeja 781 462 (či jemu podobného) a tým pádom aktivita stráca zlomok reality. Keď sa nedá zohnať skin veselského sergeja ČD (existuje len 781 039 ČSD), tak ho nahradím podobným, trebárs 781 529. Toť vsjo.

T:
Pn vlaky asi opravdu začínají číslicí 6.... a to je opravdu detail.
Jinak v Kunovicích po příjezdu os 842+Btn je nějakou chvíli ještě servis blokující cestu,tudíš stůj.Volno by se mělo dostavit něco málo po 8:30.Jelikož si pár uživatelů v předchozích úkolech stěžovalo,že hned co projede protijedoucí vlak je postaveno,tak to ještě zdržuji.Stává se,že se nepostaví návěst dokud se hráč nepohne,ale to je velmi zřídka,většinou když při zastavení u klacku se vlak jemně pohne vzad.Pokud budete mít někdo stejný problém jako T tak se ozvěte dám tam zprávu o odjezdu.

Robo:
Beru tvůj názor jako další postřeh pro příště.Podívej,pro mě je tato část ČD jako pro tebe ČD 194,196,199 atd.Jsem rád,že mi troche pomůže někdo,kdo aspoň trochu zná trať a její historii.Pokud ti vadí sergej s číslem 888 a chtěl bys tam 444 tak si ho tam dej.Osobně se raději přibližím realitě,ale v mezích,které mi dává MSTS.Momentálně mám rozkuchanýho Turčana.Samozřejmě,že pro tebe,jako Slováka,to bude na ho...,ale já to udělám podle sebe a podle toho co se kde dočtu.V čele Turčana je zssk 750,ale já tam dám to co je v TBP tedy 754.Vše je o kompomisu a MSTS tuplem,ikdyž se čím dál více blížíme realitě.
Proto všichni co máte stejný problém mě omluvte za mou neznalost a pokud chcete si úlohu projeďte nebo dělejte něco užitečnějšího.

Však jasne, všetko v rámci možností. Koniec koncov nemám o tej trati ani šajn, no všeobecne ako taký prehľad mám, napríklad atypické nátery sergejov v Československu.

Turčana mám vytvoreného, akurát ho trošku prerobím v rámci možností Binu 1.61. Ak chceš, pošlem Ti ho trebár aj zajtra.

Robo zapojím se zde i já
Dokážeš si představit jak by to vypadalo kdyby se jezdilo jenom ze stroji podle LD?To by jsi si asi moc po tratích nezajezdil,možná z pár stroji?A co ten čmelák?Když tak něco konstruktivního a né že kazí dojem jeden sergej,musí se ustoupit v něčem,třebas v dislokaci,když uděláš Veselský stroje pak je to jiný,ale toto? :(

Poisone, projel jsem si úkol IC Moravia 1. i 2. díl a smekám, znovu výborná práce

Naposled editoval moderátor:
Můžete mi někdo poslat na mail originál con. pendolína?Nějak jsem o něj přišel.Díky.

Boby napsal:
poison napsal:
Jelikož to ,nevím proč,ale po opětovných zabaleních ani mě nejde tak jsem to zabalil do zip.archivu.Zkuste to odtud.Pokud to nepůjde tak mám zase co dělat :cry:
Odkaz je na místě toho apk.Nezapomeňte na ten eng. jinak po hodině budete zuřit

Nejde to stahnout.
Musí to jít mě to jde normálně.Jak zip. tak eng. :eek:

poison napsal:
Boby napsal:
poison napsal:
Jelikož to ,nevím proč,ale po opětovných zabaleních ani mě nejde tak jsem to zabalil do zip.archivu.Zkuste to odtud.Pokud to nepůjde tak mám zase co dělat :cry:
Odkaz je na místě toho apk.Nezapomeňte na ten eng. jinak po hodině budete zuřit

Nejde to stahnout.
Musí to jít mě to jde normálně.Jak zip. tak eng. :eek:

Odkaz je na ten původní .apk, ne na .zip.

Mě to jde v pohodě ale, hodí mi to chybu: Selhalo nahrání soubor s modelem. A2t100mStrt.s . Nevíte někdo co s tím, moc rád bych si tuto aktivitu zajel-info-BIN-1.6 odinstalován a nainstalován noý 1.6.1223
a eng je také stáhnutý.

Back
Nahoře