PAja26
Pokladník
No chtěl bych se zeptat na nějaké věci na které jsem narazil poté co jsem si vytvořil nejaké aktivitky. Jedná se předevšim návěstidel. Nevím jestli to tu už někdo zmiňoval, ale ještě jsem tu na to nenarazil. Zarazilo mě, že vzdálenost návěstidel autobloku se často pohybuje od 1 do 1,2 km. V useku Břeclav-Brno jen 800 m (to se snad po nové aktualizaci zlepší). Neni to na 160 Km/h nějak málo? A jestě jedna věc při navesti výstraha je tam rychlostní omezení. U některývh návěstidel je a někde není. Je v tom souvislost s výše uvedeným nebo se jedná jen o nastavení vlastností daného návěstidla? Nebo jestli to je nějak ošetreno v drážních předpisech.
Ono když si to s nějakým EC pekně smažím, doháním zpoždění a něco dojedu tak me ta 120-tka trošku deptá :? a nebo mám problémy od výstrahy na červenou dobrzdit.(brzdím i očima
) Tak bych se chtěl poptat jak to s tim je. 
Ono když si to s nějakým EC pekně smažím, doháním zpoždění a něco dojedu tak me ta 120-tka trošku deptá :? a nebo mám problémy od výstrahy na červenou dobrzdit.(brzdím i očima
Naposled editoval moderátor: