Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jen bych k tomu doplnil, že hlásí-li při spuštění s tímto parametrem MSTS "Failed to load gui_font <IDS_FONT_2>", příp. další chybějící fonty, je to nejspíš tím, že se spouští jenom train.exe.Martens napsal:train.exe - perflog
Spustíte-li MSTS s tímto parametrem, jsou během aktivity protokolovány zajímavé údaje o FPS, počtu načítaných objektů a polygonů, polohy vlaku atd. Vytvořený soubor "perflog.csv" najdete v rootu MSTS. Lze jej načíst třeba do MS excelu a přehledně zobrazit v grafech.
4 GB.bobor napsal:Šeba:
Akú veľkú máš RAM?
Chlape. to je přímo čítankový případ, jak se to dělat nemá. Jen si potvrdil to, co jsme nedávno kolektivně testovali. Ano. Pokud dám větší parametr než 512, budou vyskakovat chyby při traffic proti a MSTS nakonec padne.Šeba napsal:Dane mám ten samý problém a taky by mě zajímalo řešenímě se zase v Praze nezobrazují ani koleje, taky naloaduju a vše ok.
Ale teď k věci proč sem píšu. Dělám aktivitu Ex241 Leoš Janáček a zjistil jsem zajímavé postřehy. Možná, že to tu už bylo, ale..
Přijedu na hlavák uložím si hru. Kolem mě je cca 10 trafficů. Načtu hru s parametrem -mem:512 hra se nenačte, protože je to málo paměti pro MSTS. Tak to navýším na 1024. Hra se načte, ale jakmile přijíždí traffic tak mi to vyhodí chybu, že vozidlo nejde přidat do světa. Při parametru 2048 je to to samé. ALE! Při parametru 3072 mi hra načte a žádný problém s chybějícími vozy. Je fakt, že ne všichni si to můžeme dovolit, ale aspoň už vím, na jakej parametr mám jezdit.![]()