Aktivity pro trať 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlado
  • Datum začátku Datum začátku

Mám pokračovat s tvorbou aktivit pro tuto trať???

• Ano.

Hlasů: 20 95.2%
  • Ne.

Hlasů: 0 0.0%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 1 4.8%

• Hlasovalo členů
    21
Re: Service 4

blazo napsal:
Pokud Ti MSTS hlásí, že Ti chybí nějaké vozy a jsi přesvědčený,že je máš, tak se podívej i v jakém adresáři...

No pravě že jisty si sem. Je to divne protože než jsem nainstaloval tu aktivitu do složky tratě321 tak mi všechno jezdilo bez problemu, ale ted ho nemužu ani rozjet.
No zkus to tedy projet tím ConBuilderem a MSTS Activity Analyserem....a tam uvidíš co Ti najde a kde....

heh, tak ted už jsem z toho uplně mimo. Conbuilder mi v lose consist nenajde samotnou activitu u tratě321 a Acitivy analiser mi ukazuje jen 2tratě a at se snažim sebevic tak mi jich vic neukaže
MSTS píše error reading train database

blazo napsal:
heh, tak ted už jsem z toho uplně mimo. Conbuilder mi v lose consist nenajde samotnou activitu u tratě321 a Acitivy analiser mi ukazuje jen 2tratě a at se snažim sebevic tak mi jich vic neukaže
MSTS píše error reading train database
To je jediná nevýhoda Activity Analyser....nech si tam jenom tu jednu trať.
A u Conbuilderu si otestuj nee loose consist, ale consists jako takové.

Připravovaná aktivita pro tuto trať R 430 Kysuca mě až s její tvorbou vnesla do krásných úseků trati,který lze pozorovat i z okna 1.třídy na konci soupravy.Oblouky před stanicí Čadca.Martine super . Další dva screeny na mé stránce. :wink:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://tkanlokopage.ic.cz/fotky/msts/kysuca09a.jpg

Naposled editoval moderátor:
Sp 1643

Objevil se mi problem s aktivitou. Nevim si rady s touto hláškou: routes/trat321/Textures/Spring/buk24_1.ace
Ukáže se mi topři kazdém spuštění aktivity. Trať jsem sám nijak neupravoval a vše je original z cd. Tyto hlášky se mi ukazují u všech aktvit které probíhají na jaře(Spring), ostatní jedou bez problému. Nevíte někdo jak to rozchodit??

Napadlo mě jednoduše v aktvity editoru přeměnit roční období aktivity na léto, ale nemůžu ani za boha otevřít nic z trati321. Přitom když si chci otevřít jinačí(původní) trat, tak ta se otevře v klidu a můžu předělávat co chci. Neví někdo co s tím?? :roll:

Měl jsem stejný problém s texturami.Našel jsem je ve složce TEXTURES a skopíroval do složky SPRING a bylo po hláškách. :wink:

Presne ako hovorí Poison ... Ten súbor chýbal aj mne ... Vlastne ich bolo viacej, vždy si treba odpísať aký adresár si ho pýta a potom ho dať hľadať v celej zložke Trat 321 a nakopírovať ho do potrebného adresára ...

Já Trať 321 stavím i testuji v letním období za světla, takže se bohužel často stává, že chybějí nějaké zimní, noční nebo i jiné textury. Na toto mě musíte upozorňovat Vy, sám na ně málokdy příjdu.
O chybějích texturách stromů v jarním období vím, už jsou připravené do Aktualizace 4. :wink:

Zdravím, mám takový problém. Vytvořil jsem si aktivitu, ale neustáli mi padá na různých místech. Nebo třeba mi to jednou hlásí chybějící objekty a při opětovném spuštění už je to v pořádku. Traffic ani loose consists není nějak hustý a je zvláštní že u aktivit od Luďka mi to nedělá a to se mi zdá že má daleko hustší traffic než já. HELP!!!

Kuba napsal:
Zdravím, mám takový problém. Vytvořil jsem si aktivitu, ale neustáli mi padá na různých místech. Nebo třeba mi to jednou hlásí chybějící objekty a při opětovném spuštění už je to v pořádku. Traffic ani loose consists není nějak hustý a je zvláštní že u aktivit od Luďka mi to nedělá a to se mi zdá že má daleko hustší traffic než já. HELP!!!

Tak to asi robíš chybu pri tvorbe aktivity.Ak ti Luďkova aktivita frčí v pohode, trať je OK, chyba je niekede v aktivite.Ono MSTS neznáša aj priveľa krížení paths a podobne.

Mirec napsal:
Kuba napsal:

Tak to asi robíš chybu pri tvorbe aktivity.Ak ti Luďkova aktivita frčí v pohode, trať je OK, chyba je niekede v aktivite.Ono MSTS neznáša aj priveľa krížení paths a podobne.

No tím to nebude. Já se zatím aktivity učím dělat tak žádné křížení tam není. Prostě jednoduchá aktivita, kdy já jedu po jedné kolejí a traffic mě míjí na vedlejší kolejí.

Kuba napsal:
No tím to nebude. Já se zatím aktivity učím dělat tak žádné křížení tam není. Prostě jednoduchá aktivita, kdy já jedu po jedné kolejí a traffic mě míjí na vedlejší kolejí.

Ale ja som nepovedal že to musí spôsobiť len križovanie vlakov ... Ale keď ti to padá na takej "jednoduchej" aktivite, tak tam asi MSTS-ku vadiť niečo bude ...

Kuba napsal:

Trať 321 je dost náročná na PC a některé stanice jako Ostrava-Kunčice nebo Č.Těšín atd. při použití více jak dvou trafficu je problém na světě. Loose consists bych doporučoval pokud možno vůbec nepoužívat ten dělá nejvíce problému. Při jedné aktivitě mi to padalo na jednom místě kde byl jenom jeden traffic a nakonec stačilo zrušit dvě odstavené vozy 010 jako loose consists a pak bylo vše v pohodě.

Luděk napsal:
Kuba napsal:

Trať 321 je dost náročná na PC a některé stanice jako Ostrava-Kunčice nebo Č.Těšín atd. při použití více jak dvou trafficu je problém na světě. Loose consists bych doporučoval pokud možno vůbec nepoužívat ten dělá nejvíce problému. Při jedné aktivitě mi to padalo na jednom místě kde byl jenom jeden traffic a nakonec stačilo zrušit dvě odstavené vozy 010 jako loose consists a pak bylo vše v pohodě.

Abych byl konkrétní, tak jsem se se snažil vytvořit aktivitu Sp 1807. Snažil jsem se abych měl vždycky jenom jeden consists na mapě. A kde mi ty aktivity padají, nejsou to žádné velké stanice, ale třeba ve stanicích Prosenice, Polom a v Bělotíně. Dál než do Suchdolu jsem ještě nedojel. Zkusím přes víkend vypotit něco dalšího a pokud to bude dělat taky se na to vys**u.

Jelikož se do mé nejnovější aktivity R 430 Kysuca CZ dostal vůz zssk_salon,který již není v trainsetu BP tak jsem aktivitu opravil a na mém webu je ke stažení pod stejným odkazem již opravená verze.Za způsobené trápení s hláškami o chybějícím vozu se omlouvám.

Zdravím, po menších technických problémech s mým PC jsem vypotil další aktivitu, ted se jedná o R 720 v úseku Bohumín - Přerov. A jako obvykle mám problém. Tentokrát mi nic nepadá, aktivita je stabilní, ale mám problém s výpravčím v Suchdole. Na vjezdu mám STŮJ a to i přesto že v celém Suchdole není žádný traffic ani loose consists, aby aktivita nepadala. Nevíte proč mi nechce postavit??? Nevíte někdo proč??? V simulaci v editoru vlak normálně projede.

Back
Nahoře