Je to divné, ale už mám finální verzi mé aktivity, jen jsem si to chtěl zkusit testnout, jenže tím, že jsem změnil rozlišení samotné hry, tedy změnil jsem viditelnost, kvalitu textur a samotné rozlišení monitoru jsem snížil z 1280 x 1024 s barevnou hloubkou 32 bit na 1024x768 s barevnou hloubkou 32 bitl, a když jsem si spustil aktivitu, tak mi to sice jelo dobře, ale je zajímavé, že po výjezdu z Grygova směrem na Brodek mi zmizela krajina, jako po atomovém výbuchu ( přesně stejný nebo podobný efekt je u Zbyňkové trati, když jedu z České Třebové směrem na Prahu, tak tam je ta kritická rovnoběžka ). Uložil jsem si to, chtěl jsem si aktivitu znovu načíst, a už se vůbec nenačetla, a vyhazovala spoustu chyb.
Tak jsem tedy chtěl spustit aktivitu znovu od začátku a už zase vyhazovala chyby o tom, že inicializace terénu selhala a podobné hlášky.
A teď to zajímavé. Když jsem restartoval MSTS, znovu jsem spustil MSTS, tak nejdříve jsem si spustil Explorer Route a tam už to šlo bez problému, simulátor se mi načetl, pak jsem chvíli jezdil po tom kritickém úseku a zajímavé bylo, že krajina za Grygovem byla normální, nedotčena. Tak jsem tedy nevypínal MSTS a chtěl znova aktivitu spustit, aktivita se spustila, jedu tím Košičanem, a až teď je všechno O.K. Jedu za Grygov směrem na Brodek, a krajina je v pořádku, průběžně ukládám a už jsem se dostal k Hranicím a žádná chybička.
Mám jen velkou obavu, že když teďka ukončím MSTS a znovu ho spustím, opět mi ta aktivita bude blbnout, tak já opravdu nevím, já už tomu MSTS skoro nerozumím, on se chová asi podle dobré nálady či na heslo.