dnes odpoledne nebylo horko jen venku, ale i u mě v počítači. Zjistil jsem, že v Libni mám nadjezd z Vítkova moc nízko a je potřeba trochu zvednout koleje do Rokytky. V pohodě, ale od Vítkova k Rokytce je to kus a já neukládal práci. Po pokusu o uložení u Rokytky mi to vyhodilo chybu při ukládání a pád. Po té při každém pokusu o přístup do čtverce Libně v editoru mi MSTS padl. Zálohu jsem měl ze včerejška, tedy asi 6 hodin práce pryč. Bk soubory tentokrát nepomohly. Nakonec se mi podařilo dostat v editoru alespoň na Masaryčku. Musel jsem se přešoupnout do Běchovic, nastavit minimální viditelnost a co největším obloukem se Libni vyhnout, jinak by následoval Bill. Já musel postavit znovu celé Masarykovo nádraží. Tak jsem si na jednom počítači načetl hotové nádraží z poškozené databáze a na druhém jsem stavěl dle tohoto návodu znovu. A díky že šel návod načíst, protože vymýšlet zhlaví znovu, to bych měl do rána co dělat. Vytvarování terénu jsem zkopíroval z poškozené tratě (Tiles) a nakonec jsem zachránil i všechny osazené alespoň statické objekty, které jsem opatrně překopíroval z adresáře World. Mávnutím proutku se mi znovu osadily zdi, perony a celé depo. (Ty zdi a perony totiž byla pěkná piplačka) Ještě jsem zkontroloval editor, něco zapomenutého doplnil a práci uložil. Už mohu jít spát s pocitem, že práce mám uloženy ve stádiu, jak jsou na zveřejněném obrázku. Ještě je ale nutné osadit silnice a kolejničky přesuvny. Ale to až někdy příště.
Už dlouho mi editor takto škaredě nepadl. Právě nejdrastičtější pády nastávají, když se opravují koleje nebo silnice.
Ppoollll: jestli máš nějaké plány, jasně že mám zájem. Díky