Zdeněk Itterheim
Provozní technik
Petr Šimral napsal:A to tam ještě chybí úzkokolejky
PŠ
Teď mi spadla čelist, když jsem viděl na scr. co jsi spáchal. Velká poklona.
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Petr Šimral napsal:A to tam ještě chybí úzkokolejky
PŠ
Zbyněk Šemora napsal:A nechceš nám dát nějaké seznání? Mě to připadá jako předpověď počasí. Vlevo tlaková níže vpravo tlaková výšeOd severu postupuje studená fronta
![]()
Ale až to uvidíme i s krajinou, to může být velmi zajímavé poježděníčko.
Právě takové tratě se mi líbí. Máš tam tolik kombinací, že si s tím každý uživatel vyhraje do sytosti.
Když už píšeš o matuře,tak my všichni byli socky jak polena,logáro mělo jen pár šťastnějších,mě ho dal táta,vyfasoval ho v práci co by konstruktér přepravních mechanizmů,lidově řečeno pásových přepravníků...bob57_cz napsal:Když jsem před pár roky svým pacholkům předváděl logaro ( system Darmstadt ), koukali na mne jako na exota. Nepochopili to nebo spíše neměli zájem - kalkulačka je přesnější. Maturovali jsme všichni s logárem, podmínka byla, že musí mít všichni kalkulačku nebo všichni logáro, jako socky jsme na to neměli všichni a ve třídě byly k mání jen asi 4 kalkulačky.Petr Novák napsal:To víš, za našich časů byla vrcholem programovatelná kalkulačka.
A za mých opravdu mladých let bylo vrcholem logaritmické pravítko,kdeže ty časy jsou...
Ach, ty světové stranyPetr Šimral napsal:Tak teď tvořím na východní části revíru.
Tak se mi to tenkrát nezdálo! Já mám na to v hlavě matnou vzpomínku (jel jsem tam jenom jednou) a potom už tam byly koleje položený přes nájezd a nedávalo mi to smysl.Petr Šimral napsal:A jednou tam jel strojvedoucí příliš rychle, vykolejil v oblouku a lokomotivou zboural pilíře právě tohoto mostu (ty pilíře byly mezi tratí a silnicí). Most spadl a jezdilo se okolo po nájezdech.