Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To by Ti dispečer dal, kdyby si dal rychlíku 5 minut na úkor Nex.Delay napsal:V staničárovi to vždy tak robím že pustim pred Os naklad, zober si že vlaky Nex maju prednosť aj pred vlakmi kategorie Os,Zr,Rex a R. Ec o tom ešte neviem.
Jestli to vyjde a rychlík nedostane ani minutu, tak v tom není žádný problém, ale každá minuta všech osobních vlaků se musí dnes zdůvodňovat.Delay napsal:Nex = 100Km/h niekotré 120 km/h
R= 120km/h v CZ 140km/h
Pokial by bola traťová rýchlosť 100km/h poprípade 120km/h nevidím dôvod prečo ten náklad nepustiť pred R. Pokial by som mal NEX z Bratislavy do Žiliny a vedel by som že nikde nestojí. Zato R z Bratislavy stojí na staniciach tak ten NEX si vie urobiť náskok. Ale bavíme sa iba o vlakoch Nex, Rn.
Výhoda staničáře je ta, že když něco zadrbeš, tak Ti nepřijde dispečerák!Delay napsal:V staničárovi to vždy tak robím že pustim pred Os naklad, zober si že vlaky Nex maju prednosť aj pred vlakmi kategorie Os,Zr,Rex a R. Ec o tom ešte neviem.
Ale jasně, to je špatně.Delay napsal:U nás je taktiež Nex vyššia kategoria vlaku ako Os, Sp. Neviem či k Nex sa nezaraduje aj Rn= rýchlí nákladny vlak alebo tak nejak.
A keď už sme tak pri téme náklad vs osobný vlak, zoberme si do uváhy že som fíra na nákladnom vlaku a predomnou je osobný vlak a ja kým sa so 600 tonami rozbehnem lebo mi stoj preplo na výstrahu a opačne tak ma tam asi je*ne![]()
Delay napsal:Šnek tak to je úplne niečo ine ....