Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Neonym napsal:Díky za odpověďJeště bych se rád zeptal na jednu věc. V Hojsově stráži mi na sebe nenavazuje jedna kolej (je tam pár cm díra) a vagony tam vždy od sebe odskakují. Je to chyba na trati nebo vznikla někde u mě instalací(popř tím, že mám uniglobal?) a jestli bych ji nedokázal odstranit v editoru trati, když jsem ho ještě nikdy neviděl.
Petr Novák napsal:Omlouvám se za oftopic,ale Danovu odpověď nemohu jen tak přejít.Ztracená_old byla od začátku testovaná na Uniglobalu a nikdy nevyhazovala nějaké hlášení o chybějící koleji.To jsme si s JiříkemTK pořádně ohlídali.Spíš bych řekl,že máš bordel v msts,protože Uniglobal jako takový je univerzální pod Xtrack,zatímco koleje z 321 nejsou vždy kompatibilní.Úpravu Uniglobalu pro 321 jsme vzdali po 18.aktualizaci.Tak bych prosil nešířit bludy.
Honzo,stáhl jsem si to,dal tam kam patří,nic se nezměnilo a po projetí TrackReport mě vše to,co tam je nové vyhodilo jako nadbytečné.Zdá se mě,že soubor editor.env je zhodný s původním.Zkoušeno trati 340!,ale mělo by to fungovat stejně? Navíc v 180-183 mám jinak pojmenované soubory a tam to funguje.Honza napsal:Ano, je u downloadu tratě zde.
Honza napsal:Miky, nějak nerozumím, co jsi svým příspěvkem myslel? Možná, že už máš update počasí pro trať 180-183 nainstalované, ale třeba David K. ne. Ať on posoudí, zda se mu to teď již zdá OK nebo ne.
Honzo,omlouvám se za matení,psal jsem to Tobě a právě proto,že jsem tomu nerozuměl,chtěl jsem aby jsi mě poradil.Honza napsal:Jenže Miky, to je právě to, že jeden mluvíme o hruštičkách, druhý o jablíčkách a ještě sis špatně přečetl text u downloadu počasí trati 180+183. Proto mi Tvoje reakce nebyla jasná.
Takže znovu:
1) Reagoval jsem na příspěvek Davida Kodeta, který se ptal na jiný vzhled počasí u trati 180+183, nikoliv na Flying Mikovo problémy se selháním načítání.
2) Pokud jde o Tvůj pokus o instalaci počasí do jiné trati, přečti si, co je napsáno u downloadů "update 1.1" a "update 1.1 počasí" na stránkách trati 180+183: "Nutno nainstalovat oba dva!"!!!!! ... Pro trať 180+183 je zde upraveno vše potřebné a na dotaz D.K. byla moje odpověď naprosto adekvátní a doufám, že mu pomohla. Tvoje nestandardní instalace do jiné tratě a komentáře "nic se nezměnilo" atd. jen zmatou ostatní uživatele.