Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ocelot24 napsal:to Hawk: Jooo a na který ???? .. prozraď ,prosím ..
Hawk napsal:ocelot24 napsal:to Hawk: Jooo a na který ???? .. prozraď ,prosím ..
Pro vznikající 221.....první info o ni půjde ven na vánoce kdy se spustí i její domovskej WEB!
Jinak, ale plánuju ještě nějakou aktivitu do BP, velmi se mi líbí motiv osobáčku z Letohradu do Ústí n.O., nebo nějaká lokálka např. Hustopeče Šakvice, ale všechny tyto návrhy už uplatnili autoři předemnou, tak zkusím vymyslet něco origo....![]()
Petr napsal:Chtěl bych se zeptat, jak udělat, aby trafic vlak na určitém místě zůstal např. 10 minut stát. Pokud mu dám „vyčkávací bod“, tak v editoru zastaví a počká, ale při skutečné jízdě ne. Prosím poraďte, jak zastavit trafic vlak. Moc děkuji
Mirec napsal:Petr napsal:Chtěl bych se zeptat, jak udělat, aby trafic vlak na určitém místě zůstal např. 10 minut stát. Pokud mu dám „vyčkávací bod“, tak v editoru zastaví a počká, ale při skutečné jízdě ne. Prosím poraďte, jak zastavit trafic vlak. Moc děkuji
Vyčkávací bod nefunguje!!! Tzn. že si nadefinuješ napr. 50 s. a akonáhle to uložíš tých 50 s. sa vynuluje... Takže jediná možnosť ako zdržať traffic na určitom mieste je buď počet cestujúcich, alebo pomocou návestidla a servisu...
AndrewM napsal:Mirec napsal:Petr napsal:Chtěl bych se zeptat, jak udělat, aby trafic vlak na určitém místě zůstal např. 10 minut stát. Pokud mu dám „vyčkávací bod“, tak v editoru zastaví a počká, ale při skutečné jízdě ne. Prosím poraďte, jak zastavit trafic vlak. Moc děkuji
Vyčkávací bod nefunguje!!! Tzn. že si nadefinuješ napr. 50 s. a akonáhle to uložíš tých 50 s. sa vynuluje... Takže jediná možnosť ako zdržať traffic na určitom mieste je buď počet cestujúcich, alebo pomocou návestidla a servisu...
No prijde mi, ze funguje. Mam takhle osetrene stani vlaku v Zabori (nebo kam se to vozi uhli do Chvaletic), u obou nastaveno vyckavani na deset minut a oba vlaky tam pri prujezdu stoji (tedy pokud jedu +/- na cas) ???
Ppoollll napsal:AndrewM
No prijde mi, ze funguje. Mam takhle osetrene stani vlaku v Zabori (nebo kam se to vozi uhli do Chvaletic), u obou nastaveno vyckavani na deset minut a oba vlaky tam pri prujezdu stoji (tedy pokud jedu +/- na cas) ???
Máš možnost být první kdo mě přesvědčí že vyčkávací bod funguje. Toto lze ale jen zasláním úkolu kde to uvidím na vlastní oči!!! Dosud toto nikdo z lidí toto tvrdící zatím neudělal neboť to opravdu nefunguje. Je to chyba v MSTS utilitách. Takže budeš první? Nebo zjistíš že tam ty vlaky stojej kvůli něčemu jinému? Jsem zvědav a velmi rád zjistím jak je správně zapsán ten interval u vyčkávacího bodu v příslušných souborech.