Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Boby napsal:To je takovej problém si consisty upravit? Já třeba Rybáky používám jsou velmi povedené.
Boby napsal:Jasně udělám historickou aktivitu k tomu bude potřeba stahnout alespoň 10 vozidel a velikosti 50MB a předělat textury - dalších 200 MB. Každej má pevné a neomezené připojení tak si to stahne viď . Na BK nemá význam hrát historické aktivity, protože je SOUČASNÁ a tak jsou aktivity které jsou dělané na Zbyňkův trainset naprosto vpořádku. Já používám historická vozidla na tratích historických. Mám komplet historické tratě v MSTS nainstalovaném v jiném adresáři a používám tam ještě svúj původní trainset kde mám historická vozidla i česká. Myslím, že to chápu dobře.
Boby napsal:Ty textury používám k zestarání stávajících textur - na netu je jich spousta, abych přizbůsobil trať reálu. Takhle jsem zestaral Liptov a když si vezmu tmavý brejle tak se to dá i jezdit. Co se týče vozidel tak na těch caa 50ti MB trvám, protože kromě vozů a loko musíš mít i zvuky a kabiny. Jina free slušnou historickou trať jsem na netu nenašel. A dávat za addon cenu plné hry se mi nechce.
Boby napsal:Máš pravdu s tratí je to bída. Myslel jsem kdyby někdo o nějaké free třeba i zahraniční věděl. Vysočinu jsem zkoušel - verzi light co je na netu. Je to sice fikce zkoušel jsem si ji objednat ale nikdo nereagoval. Takže asi fakt zastavili nejen další vývoj, ale i distribuci. A ty peníze za zahraniční prostě nedám.
Martens napsal:Boby napsal:Máš pravdu s tratí je to bída. Myslel jsem kdyby někdo o nějaké free třeba i zahraniční věděl. Vysočinu jsem zkoušel - verzi light co je na netu. Je to sice fikce zkoušel jsem si ji objednat ale nikdo nereagoval. Takže asi fakt zastavili nejen další vývoj, ale i distribuci. A ty peníze za zahraniční prostě nedám.
tak si full verzi stáhni ze stránek od Filipa Havla...tedy pokud tam ještě je
Boby napsal:Teď jsi mi to připomněl. Už si vzpomínám, jenže tehdy jsem měl ještě modem, takže stahnot ji nepřicházelo v úvahu.