Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha archiv #8

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Já se také těším, protože ten tlak v kotli už je na samé hranici a brzy zasáhne sychrák:D.
250 už je vegetací propojeno, zakonzervováno a zbytek se dokončí do další aktualizace (kromě čerstvých modelů, které jsou ještě na cestě a do aktualizace dorazí).
Jinak jsem to vzal pěkně z kraje od Olomouce a dívám se ,co ještě upravit. Prořezávám větve v lesích ale jinak zjišťuji, že se mi staré úseky už moc nelíbí. Jak tam nejsou ty pěkné modely náspů, jaksi to už není ono. A ty staré podjezdy, hrůza. Už jsem jich vyměnil přes deset. U Hoštejna jsem dal přes řeku krásné ocelové od Romana (nový model) a hned je to tam jiné kafe. (ostatní jsou také nové od Romana)
Asi to dopadne tak, že do další aktualizace se bude hlavně upravovat na úroveň Vysočiny:D. A k tomu samozřejmě něco malého nového.

Tak už stojí i lávka, která už dávno nestojí a vypadá to asi takhle:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.postimage.org/aV2uvydJ.jpg[/url]

Snad se bude nová-stará stanice líbit.
Tímto to všechno posílám Zbyňkovi a těším se na kompletní aktualizaci ;o)

Btw - jelikož editor aktivit neovládám, tak doufám, že někdo vytvoří nějakou hezkou aktivitu přes tuto stanici, protože jak vidím tak většina aktivit na této trati se pohybuje někde mezi ČT a Prahou a na Jižní Moravu se zabloudí jen málokdy...

Překrásná Břeclav. Je bezva, že se zrodila "nová generace" modelářů. :-)
Nezbývá než popřát i nadále co nejvíc volného času, aby mohly vznikat i do budoucna takové modely budov.

Adnedz napsal:
Btw - jelikož editor aktivit neovládám, tak doufám, že někdo vytvoří nějakou hezkou aktivitu přes tuto stanici, protože jak vidím tak většina aktivit na této trati se pohybuje někde mezi ČT a Prahou a na Jižní Moravu se zabloudí jen málokdy...
Já jsem začal tvořit aktivitu Pannonie z Bratislavy. Ale bohužel je v noci, tak jsem zvolil zimu, kdy je celkem vidět jako za úplňku. Jen je škoda, že nám hodně stanic nesvítí. Ale jako tato aktivita je jen ukázková a zatím zvládnu jen takové DEMO, tak do příští aktualizace na jaře se zvládne komplet a nádraží po tmě už také možná budou svítit. Jinak do Břeclavi je aktivita Hurvínek a den Blbec.
Já už vůbec nemám přehled, co bylo v minulé aktualizaci. Ale například výjezd z depa v Bratislavě má úplně jiný pohled. Nebulus dodal během roku nějaké baráky kolem, takže i tam jsou novinky. Myčka tam také určitě nebyla.
Na lávku do Břeclavi se těším a právě nyní ji jdu osadit.:wink:

Ježíšku, mám k tobě velké přání. Rád bych se někdy projel po již dnes zrušené trati Praha Vysočaný-Praha Těšnov. http://www.zelpage.cz/clanky/krok-za-krokem-zrusenou-trati-vysocany---tesnov Doufám, že když si nám připravil do aktualizace zrušenou lokálku na vysočině, že nebude problém postavit i tuto trať. Předem děkuji za budoucí krásný dárek.:cool::oops::D

Naposled editoval moderátor:

Ta Břeclav je super! Konečně budu mět pocit, že dojíždím do Břeclavi. Na kdy se plánuje vydání aktualizace?

Folcek_ napsal:
Ta Břeclav je super! Konečně budu mět pocit, že dojíždím do Břeclavi. Na kdy se plánuje vydání aktualizace?

Kdyby jsi se podíval na stránky pana Šemory, tak bys viděl, že DVD s aktualizací bude distriuováno od 12.12, tak počítej +/- nějaký ten den.

Adnedz napsal:

Ahoj, neměj obavy. Když teď bude vypadat Břeclav takhle krásně (Mockrát díky), tak ji aktivitáři určitě nebudou opomíjet. Já jsem sice jen aktivtář - začátečník, ale po aktualizaci mám v plánu určitě osobák ze Žďáru do Břeclavi a snad i nákladní aktivitu opačným směrem.

Přidávám se k ostatním Břeclav vypadá skvěle,co se týče aktivit po uvaze jsem se rozhodl se svou rozdělanou aktivitou počkat až do aktualizace. Sice se netýká Jižní Moravy ale další aktivitu určitě zde udělám.
;)

Naposled editoval moderátor:

taky čekám se svojí aktivitou, mezitím jsem si rozpracoval jednu na trati 321.

Hlavně aby to moc jasně nesvítilo, tady je třeba používat pravidlo někdy méně je více. Není to sranda tohle přesně nastavit. Zem se dá nasvítit podložkou na míru pod koleje s texturou štěrku a trávy a dá se tomu slabý nádech světla jako jsou noční domy, které nesvítí. Žádné kruhy od lamp, ale pěkně rozptýlené světlo jako je tomu v reálu. Jenomže tohle je prácička na každé nádraží extra.
Ale když se jede zima noc, tak nasvícení není třeba. Je všude krásně vidět i bez reflektoru lokomotivy.

Též dokončuji aktivitu na novou aktualizaci , budu čekat na úpravu tras pokaď tam nějaké budú, moje aktivita povede z Brno hl.n. odst. n. F do stanice Praha-Smíchov ,předem upozorním že do stanice Tišnov není trafic reálný, tedy aspoň dúfam že tu aktivitu dodělám=)

Už se nemohu dočkat aktualizace... A hlavně až udělám nějakou aktivitu na novou trat a projedu si ji... :-)
Všechno vypadá moc pěkněm, jak nový usek tratě, tak i Hradec a Břeclav... Krásná práce

Nová Břeclav vypadá opravdu výborně. Jen tak dál.

Zbyněk Šemora napsal:
Asi to dopadne tak, že do další aktualizace se bude hlavně upravovat na úroveň Vysočiny:D. A k tomu samozřejmě něco malého nového.
Souhlasím, myslím si, že (nejen) úsek Kolín - Pardubice by si to zasloužil.:wink: A to něco malého nového? Třeba propojení Olomouc - Přerov - Rohatec s "lokálkou" Otrokovice - Vizovice?:D:D:D

Jak jsem prolétával celou trať v editoru a hledal nějaké pravěké objekty (hlavně mosty), tak se mi to nelíbilo opravdu nikde. Mnohdy jsem nevydržel a při výměně podjezdů dodal i kus náspů.
Jinak držte palce, ať se vše zvládne a katastrofy aby ještě nezasahovaly. Zatím jen chodí kolem. Zdeněk nedávno přerušil práce na Břeclavi, odešla mu RAM, Roman má přeformátovaný hardisk a všechny zdrojáky fuč. A takové nádherné perony, mosty a viadukty vytvořil. Hodily by se další varianty. Naštěstí všechny modely v trati už jsou finální.
Já se zas zasekl na své aktivitě. Parádní adrenalin s vyladěnou 240 na 13 vozové Pannonce z Bratislavy do Kutné Hory. Až při počasí zima noc se objevila nějaká krpa v kabině, kdy je zobrazen pod sebou dva půl krát ukazatel stupňů nebo v jiné verzi bez ručičky. Jenomže ještě nejsou hotové všechny náležitosti kolem. Jet jako vlak hráče se starým laděním, to je ve srovnání s novým pikovláček a aktivita se tak stane nudnou. A teď "babo raď" Když se podívám na hodinky, tak mám pocit že se ručičky otáčejí moc rychle. A čas aktualizace se blíží. Zatím to nechávám koňovi, ten má větší hlavu a jdu domontovat další nové kolo :-).

Adnedz napsal:
Já budu tvořit novou aktivitu dle GVD 2008/2009,jedná se o takový historický vláček Os 4614/5 LEDNICE.Bude od 11.4. jezdit o víkendech z Brna do Lednice.Toto bude fakt krásné.Máte se na co těšit.Bude to docela zajímavá aktivita,ale více už se dozvíte na mojí stránce.Akorát škoda,že si na ní budete muset chvilku počkat.Tedy BP 82 bude 12.12.,ale aktivita bude nejdřív až koncem ledna.

Gajdma napsal:
Adnedz napsal:
Mně se zase zalíbily osobáky mezi Brnem a Hodonínem s úvratí v Břeclavi. Tam tedy budou směřovat mé aktivitářské kroky... S 263 to bude doufám hezké poježdění.

ja se zase tesim na dostaveny Hradec, tam budu aktivity smerovat i ja ;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře