Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já jsem začal tvořit aktivitu Pannonie z Bratislavy. Ale bohužel je v noci, tak jsem zvolil zimu, kdy je celkem vidět jako za úplňku. Jen je škoda, že nám hodně stanic nesvítí. Ale jako tato aktivita je jen ukázková a zatím zvládnu jen takové DEMO, tak do příští aktualizace na jaře se zvládne komplet a nádraží po tmě už také možná budou svítit. Jinak do Břeclavi je aktivita Hurvínek a den Blbec.Adnedz napsal:Btw - jelikož editor aktivit neovládám, tak doufám, že někdo vytvoří nějakou hezkou aktivitu přes tuto stanici, protože jak vidím tak většina aktivit na této trati se pohybuje někde mezi ČT a Prahou a na Jižní Moravu se zabloudí jen málokdy...
Folcek_ napsal:Ta Břeclav je super! Konečně budu mět pocit, že dojíždím do Břeclavi. Na kdy se plánuje vydání aktualizace?
Adnedz napsal:Btw - jelikož editor aktivit neovládám, tak doufám, že někdo vytvoří nějakou hezkou aktivitu přes tuto stanici, protože jak vidím tak většina aktivit na této trati se pohybuje někde mezi ČT a Prahou a na Jižní Moravu se zabloudí jen málokdy...
Souhlasím, myslím si, že (nejen) úsek Kolín - Pardubice by si to zasloužil.Zbyněk Šemora napsal:Asi to dopadne tak, že do další aktualizace se bude hlavně upravovat na úroveň Vysočiny. A k tomu samozřejmě něco malého nového.
Já budu tvořit novou aktivitu dle GVD 2008/2009,jedná se o takový historický vláček Os 4614/5 LEDNICE.Bude od 11.4. jezdit o víkendech z Brna do Lednice.Toto bude fakt krásné.Máte se na co těšit.Bude to docela zajímavá aktivita,ale více už se dozvíte na mojí stránce.Akorát škoda,že si na ní budete muset chvilku počkat.Tedy BP 82 bude 12.12.,ale aktivita bude nejdřív až koncem ledna.Adnedz napsal:Btw - jelikož editor aktivit neovládám, tak doufám, že někdo vytvoří nějakou hezkou aktivitu přes tuto stanici, protože jak vidím tak většina aktivit na této trati se pohybuje někde mezi ČT a Prahou a na Jižní Moravu se zabloudí jen málokdy...
Gajdma napsal:Mně se zase zalíbily osobáky mezi Brnem a Hodonínem s úvratí v Břeclavi. Tam tedy budou směřovat mé aktivitářské kroky... S 263 to bude doufám hezké poježdění.Adnedz napsal:Btw - jelikož editor aktivit neovládám, tak doufám, že někdo vytvoří nějakou hezkou aktivitu přes tuto stanici, protože jak vidím tak většina aktivit na této trati se pohybuje někde mezi ČT a Prahou a na Jižní Moravu se zabloudí jen málokdy...