Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Jak u Martina, tak u mě je tady dole vlevo takové tlačítko "www" . Na to stačí kliknout a jsem na autorových stránkách. U mě se ještě po té musí kliknout na další tlačítko Trať Bratislava - Praha. Oba tam máme stovky fotografií posbírané za x let co tratě stavíme. Copak je takový problém si vše prohlédnout ?
To je úplně to samé, jako že se nečtou přiložené návody. Je pohodlnější se na to někoho zeptat.
Já si myslím, že úsudek si udělá každý sám a je to opravdu přirovnání jako někdo zkusí Bacha, jiný Mozarta. A někdo může obojí. A kdo váhá, tak ať si hodí korunou.

nechci mít nic proti, ale screeny nemusí být až tak moc spolehlivé... když jsme si je prohlížel, tak ani vy, ani Martin tam nemáte screen z nějakého slabšího místa... máte tam jen to, čím se chcete pochlubit... je to správné a logické obchodní chování... nicméně kámen úrazu v tom není patrný.. ;-)

Copak nějaký aktivitář dělá screeny z nějakého nudnějšího místa ?
Když už si dělám práci z obrázkem, tak nebudu fotit nic neříkající úsek, ale raději ukážu ta pestřejší a pracnější místa. A vo tom to je.
Je trapné za vším vidět jen obchod. To by mne ve snu nenapadlo.

Zbyněk Šemora napsal:
Copak nějaký aktivitář dělá screeny z nějakého nudnějšího místa ?
Když už si dělám práci z obrázkem, tak nebudu fotit nic neříkající úsek, ale raději ukážu ta pestřejší a pracnější místa. A vo tom to je.
Je trapné za vším vidět jen obchod. To by mne ve snu nenapadlo.

promiňte, tak jsem to nemyslel.. celý dotaz se týkal spracování, množství a kvality krajiny... o to si myslím že šlo... a jen podotýkám, že ze screenů se toto vyčíst nedá... mohl bych mít například 10 km HIGH-TEC dlouhou trať a udělat 200 screenů a nikdo by nepoznal z mých a Vašich screenů, která trať je "lepší" a obsáhlejší... takhle jsem to chtěl říct... takže na screeny se nedá moc spoléhat...

DIMI: já vlastním obě tratě a hraju je jak se říká na přeskáčku. Prostě podle nálady. Pořiď si obě dvě a rozhodně uděláš dobře.

Martine, a jednom fóru je full dvd s 14 aktualizací.

Edie napsal:

Už zase :mad:. Navrhuju udělat aktualizace jak má Zbyněk. Jinak se toho warezu nezbavíme.

Naposled editoval moderátor:

Pavlík napsal:
Edie napsal:

Už zase :mad:. Navrhuju udělat aktualizace jak má Zbyněk. Jinak se toho warezu nezbavíme.
Super, a koupíš mi pak nové DVD ?

Pavlík napsal:
Edie napsal:

A jaký je rozdíl nyní mezi způsobem aktualizace od Martina a od Zbyňka? Proč jsou tedy na torrentech DVD s tratí BP, když to má Zbyněk lepší? Omyl - tady žádné opatření nepomůže. Leda by se zrušily aktualizace a každá by se platila solo, což přinese daleko větší pravděpodobnost, že se to na warezu objeví zase.

Ondra.H napsal:
Super, a koupíš mi pak nové DVD ?

Jiříkovo vidění....

Jaký nový DVD???? Pánové (teď to není jenom na Ondru H) uvědomte si jednu věc, že pokud si vypálíte, nebo jinak zálohujete Adresář trati z Routes a složku Global a Sound, tak nemusíte mít žádné další DVD. Tudle sem si instaloval MSTS do NTB a jak sem to asi dělal? Nainstaloval si BP 82.1 a stahoval 2 aktualizace, nebo kolik to je? Nejsem magor. Hezky sem si to šecko přetahl přes 4GB flešku a funguje to. Tím sem chtěl říct, že co reinstal MSTS, to nové DVD je nesmysl. Ondrovo příspěvek je proto blbost. A když už by teda jo chtěl, tak si ty aktualizace stahne a vypálí a nebo pokud je magor tak si koupí nový DVD.

Čouda napsal:
Jaký nový DVD???? Pánové (teď to není jenom na Ondru H) uvědomte si jednu věc, že pokud si vypálíte, nebo jinak zálohujete Adresář trati z Routes a složku Global a Sound, tak nemusíte mít žádné další DVD. Tudle sem si instaloval MSTS do NTB a jak sem to asi dělal? Nainstaloval si BP 82.1 a stahoval 2 aktualizace, nebo kolik to je? Nejsem magor. Hezky sem si to šecko přetahl přes 4GB flešku a funguje to. Tím sem chtěl říct, že co reinstal MSTS, to nové DVD je nesmysl. Ondrovo příspěvek je proto blbost. A když už by teda jo chtěl, tak si ty aktualizace stahne a vypálí a nebo pokud je magor tak si koupí nový DVD.

Tady musím souhlasit s Čoudou. Máte tady naučené, že kvůli každé blbosti si kupujete nové DVD. Já mám doma (nebo možná už ani ne, nevím nehledal jsem ) DVD BP s aktualizaci č.19, nebo tak nějak, prostě ještě tam je Česká Třebová pouze kolejově a všechny reinstaly systému řeším jako Čouda. Levné, rychlé, praktické.:D

Zdravim, chtěl bych si v trati 321 postavit trať 303, ale tak, abych si mohl stahovat aktualizace ale přitom se mi mnou postavený úsek nevymazal, nevíte někdo jak na to? díky

109 E napsal:
Zdravim, chtěl bych si v trati 321 postavit trať 303, ale tak, abych si mohl stahovat aktualizace ale přitom se mi mnou postavený úsek nevymazal, nevíte někdo jak na to? díky

To nejde udělat, pokud stáhneš aktualizaci, veškerá tvoje práce se vymaže.
Můžeš si ale Trať 321 zkopírovat a mít dvě kopie, do jedné budeš stahovat aktualizace a v druhé si můžeš stavět co budeš chtít...

Nebo si zazálohovat a po aktualizaci do tratě nakopírovat jenom své upravené čtverce? Aktualizace se ale samozřejmě nesmí týkat právě těchto.

109 E napsal:

Nelze.

109 E napsal:

Tak na to jsem upřímně zvědavý, jestli se ti to povede. Je to totiž moje domovská trať. Kdybys cokoliv potřeboval, napiš mi SZ ;-)

109 E:
jde to, ale musíš se domluvit s autorem tratě 321 (Stavitelxxx ), jestli Tě bude chtít,jako pomocníka, nebo jako spoluautora tratě.Třeba bude rád, když na to nebude sám, ale je to vše o dohodě a následných konzultacích o postupech a kvalitě tvorby. Pokud to totiž budeš tvořit sám pro sebe, tak Ti to každá další aktualizace tratě naruší

AlesB napsal:
Tohle opravdu nejde. Šlo by to jen v případě, že by Martin celou tuto trať kolejově postavil a dotyčný by si pak do toho stavěl domečky. To by ale znamanalo pro Martina asi několik měsíců zdržení (dle rozsahu trati) a tohle se dá obětovat jen v případě, že dotyčný je dobrý modelář a vše už má připraveno. (není jistota, jestli na slibech, že bude modelovat jen nezůstane)

Jinak obecně platí, pokud si kdokoli poství nějaké své koleje navíc a pak si trať aktualizuje od autora trati, tak mu zmizí nejen všechny databázové vazby na položené své koleje, ale i nenávratně se poškodí styková stanice.

Adnedz napsal:
Nebo si zazálohovat a po aktualizaci do tratě nakopírovat jenom své upravené čtverce? Aktualizace se ale samozřejmě nesmí týkat právě těchto.

MSTS není RTS, kde to možné je.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře