Zdravím,
mám takový celkem zásadní problém s aktivitou. Vím, že takhle od počítače mi asi nebude nikdo schopný říct, v čem je přesně chyba, ale i tak to zkusím popsat, třeba měl někdo podobnou zkušenost.
Vytvořil jsem si v nové aktualizaci tratě 321 aktivitu R 703 Šohaj, týden jsem si pečlivě stavěl traffic a těšil se, jak se projedu. Všechno šlo bez větších problémů, sice jsem musel častěji používat load a save na hlaváku, ale dalo se to přežít. A pak přišel ten problém, aktivita mě v čase 14:54:37 vyhodila. Nejdřív jsem si myslel, že je to prostě hustou zástavbou v Libni, do které jsem právě přijížděl. Opět jsem použil load x save, ale MSTS znovu celé spadlo. Následoval restart, znovu zkouška aktivity a nový pád. Zkusil jsem tedy Libeň projet, ale aktivita mi opět ve stejném čase spadla. I když jsem zkoušel dojet banánem co nejdál za Prahu, tak aktivita vždy ve stejný čas padá. Mám podezření, že nějakou paseku bude dělat traffic, ale v tomto čase žádný nikde nezastavuje ani žádný nemá nastavený tento počáteční čas. Jediné co mě napadá, že by mohla být chyba u vyčkávacího bodu servisu. Nemá někdo podbné zkušenosti nebo neví někdo čím by to mohlo být. Děkuji mnohokrát za rady, nejsem až tak zkušený hráč MSTS a nikde ve fóru jsme nenašel něco, co bych porušil nebo udělal špatně.