Aktivity Miky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miky
  • Datum začátku Datum začátku
Jak dlouho jsi v těch Libicích čekal? Po chvíli by se na odjezdu měla rozsvítit výstraha. Když jsem u vjezdového zhlaví přibrzdil a loudal se, tak mi to vyšlo i bez zastavení. Osek jsem taky dolaďoval na několikrát, protože se tam motá ten rychlík (854+954) do Kolína a pak tě předjíždí slon, ale teď už by to mělo být v pořádku.

Miky napsal:
Jak dlouho jsi v těch Libicích čekal? Po chvíli by se na odjezdu měla rozsvítit výstraha. Když jsem u vjezdového zhlaví přibrzdil a loudal se, tak mi to vyšlo i bez zastavení. Osek jsem taky dolaďoval na několikrát, protože se tam motá ten rychlík (854+954) do Kolína a pak tě předjíždí slon, ale teď už by to mělo být v pořádku.
Helec, stál bych tam až do teď. Ten rychlík stál na vjezdu Oseka na červené a dokud jsem přes TAB neprojel návěstidlem, nepostavila se mu cesta. Proto se snažím co nejdříve uklidit trafik ze světa.

Ohledně Libic nad Cidlinou jsem neměl při testu problém, a to jsem to jel dvakrát. Takže asi opravdu zazlobilo MSTS, což dělává s oblibou :(

Řazení osobáků na Jihlavu bylo vysoce variabilní, takže jezdilo vše od sestavy 843+050+050, přes klasiku 843+043+943 až po uvedenou 943+843 :-)

Nutno vzít v úvahu, že se jede v neděli, a tudíž tahat vložák by bylo zbytečné. Teď to kontroluji s VOD a opravdu má jet jen tahle zkrácená varianta. ;-)

Ještě jsi zapomněl, Vojto, na 843+2x043 :D

Ano, 4806 opravdu v neděli jela ve složení 943+843 bez 043. V pracovních dnech tato souprava točila vlaky z Moravských Bránic do Ivančic nebo Oslavan a o víkendu řádila na Jihlavce.

Dneska jsem zkoušel projet R969 a toto bylo na konci před Brnem.
9322c4e2744b18686dd73056b341ba0e.jpg
Pěkně jsem se leknul

Naposled editoval moderátor:
Tak to teda absolutně nechápu, co to je a jak se to tam dostalo... V těchto místech není nastavený žádný traffic. Jel jsem aktivitu asi třikrát, jel ji i Vojta a žádný problém nebyl. Co to přesně bylo za soupravu? Jelo to někam, nebo to stálo? Zkus to případně znovu z poslední uložené pozice a uvidíme, co to udělá... :(

Miky napsal:
Tak to teda absolutně nechápu, co to je a jak se to tam dostalo... V těchto místech není nastavený žádný traffic. Jel jsem aktivitu asi třikrát, jel ji i Vojta a žádný problém nebyl. Co to přesně bylo za soupravu? Jelo to někam, nebo to stálo? Zkus to případně znovu z poslední uložené pozice a uvidíme, co to udělá... :(

Ale je tam. Traffic se jmenuje "test" a objeví se v 14:30.

Já když tu aktivitu jel, tak mi to tam taky jelo, alemyslel jsem, že problém je u mně.Přijel jakože od Heršpic, pak se otočil, chvíli stál a odjel zase do těch Heršpic.

Aha, já už asi vím, v čem je problém... Traffic se jmenuje "test" a zapomněl jsem ho dát pryč, když jsem testoval chování návěstidel u bývalé odb. Státní silnice. Záhadou mi ovšem je, proč jsem tu potvoru nepotkal při svém finálním testu aktivity. To se teda omlouvám a v dohledné době napravím.

Konečně opraveno. Nějakým záhadným způsobem se ven dostala předposlední verze apk. V současné verzi už je to bez problému. Ještě jednou se omlouvám těm, kterým heršpický výpravčí málem způsobil infarkt.

Po měsíční odmlce, přecejen jsem občas musel dělat něco do školy, přidávám předvánoční odpočinkovou aktivitu s "krabičkou" na Opavsku pro trať 310: http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=43

Kromě toho jsem chtěl dát dohromady vánoční dárek v podobě Sp 1629, ale aktuálně to vypadá, že to do zítřka nestihnu (MSTS vyvádí nepřístojnosti v Pardubicích a v Ústí nad Orlicí). Tak bude trochu opožděně v následujících dnech. A nezapomínám ani na avizovaný výlet třebovské 771.172 do Brna, tam ovšem ještě taky je co dodělávat :)

Tak se mi po testech a konečných úpravách podařilo vydat opožděný vánoční dárek - dvě aktivity pro trať BP. První nese název "Záchrana R 877" a zařádíte si v ní s třebovským čmelákem 771.172, druhou je Sp 1629, kde se podíváte se slonem až do Svitav. Tak si je užijte :)

http://mvr-msts.iprofil.cz

(Doufám, že jsem v seznamech nezapomněl žádné vozy mimo trainset BP, kdyžtak mě prosím upozorněte. Díky.)

Back
Nahoře