Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Vždyť to stavím už 20 let a za ten čas jsem vše komplet asi 3x přepracovával. Nemyslím si už, že současně to je jinde až tak zlé. Právě úsek Zaječí - Hodonín byl do poslední rekonstrukce opravdu jen začátek tvorby ještě s defaultními domečky. Vždyť pokaždé každé vylepšení pokrylo celou plochu projektu BP. Husté lesy, nové výhybky a kolejivo a nakonec největší piplačka nezobrazování se troleje tam, kde nemá být.Kiežby každý úsek tvojej trate bol takýto.

Takových míst mám určitě nekonečně mnoho. Podobný problém měl kdysi zdejší Fana. A tak nelenil a celé okolí si zastavěl podle obrazu svého. A poslal mi pak soubory w a já je vyměnil. Tedy po schválení, aby se něco v trati nezasukovalo, kdyby náhodou zasáhl do databázových objektů. Tudy vede cesta. A nejlépe si to tam nafotit a vymodelovat nějaké zásadní domečky. Zase takový problém to není, zabere to méně času než čas na sociálních sítích.v místě, kde je nyní zastávka Jiřina, se nachází jedna opravdu legendární prastará kolonie "Stabenovka

Jezdí se tam vlakovou cestou, v papírnách jsou taky návěstidla pro vlak.Netuším, jak se tam jezdí, ale ve hře se určitě na bílou dá do Hněvic jet.