Ty bys mne s požadavky uštval.

Opravy, dokončování a vylepšování dalších starých úseků jsou v plánu až se dokončí Ostrava. Jinak takto mohu jen opravovat a za dva roky nebude ani metr plánovaných kolejích. Pardubice, o ně občas zakopnu a možná proto, že sem skáču častěji, tak se dočkaly trochu zastavění. Ale koleje jsem kromě vlečky nedělal. Až sáhnu na koleje, je možné, že budou i třísky lítat. Tak to udělám všude najednou, ať se aktivity neopravují každou aktualizaci.
Ale co se týká připomínek, že něco někde zasahuje do profilu jen v OR, dávejte fotky do hlášení chyb v OR (chyby i v MSTS zase do známého vlákna o chybách této trati), protože já tohle v editoru MSTS nevidím, tam je vše vpořádku. Mohu v Pardubičkách jen preventivně nahradit hromadné lesy za statické modely, ale takto je to jen sázka na pokus a omyl.
Jinak současné práce v Praze jsou jen kvůli dokončení okolí trati 171 a když už vyústění 173 a 122, tak aby se i dalo někam dojet a aby bylo také na co koukat. A ta Praha mi stejně nedá a už jsem tam vyměnil i hodně budov za vhodnější, aby se to trochu víc podobalo, pod Nuselským mostem je čtverec, kde je ještě velká rezerva na počet objektů, tak jsem tam přidal mnohé detaily, ale i tak je tam stále prostor na vylepšování.
Ideální by bylo kdyby někdo šikovný vymodeloval bloky budov kolem trati rozměrově a tvarem podle leteckých map a natáhnout na ně textury z bloků co máme stavebnici. Protože stavebnici, co kdysi dělal Roman, později Honza Švec, to se hodí jen na pozadí dál od kolejí a co se dává nablízko, tak to nikde nesedí a musel jsem přistavovat ze solo domečků. Třeba se naučím modelovat a někdy se o to pokusím sám. Každý modelář mi říkal, že nejhorší na domečkách je úprava fotek na textury. A když textury jsou...