Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
minulý měsíc jsem sem psal:Miky945 napsal:Vidím, že každej na vlastním písečku.Zbyněk Šemora napsal:Tyto stanice vymodeloval minulý týden Mates. Poslal mi to jako příjemné překvapení. Respektive nádražní budovy.
První, kdo se ozval ohledně těchto typických nádražích byl právě Mates a to rovnou modelem.Zbyněk Šemora napsal:Ty jsi takový koumák, Deterio. Nemáš něco nafoceného i na trati Brno - Přerov ?Deterio napsal:... KDYŽ TAK MÁM I OSTATNÍ FOTODOKUMENTACI,...
Jak osazuji stanice, tak přímo posměšně bije do očí, že všude jsou totožné nádražní budovy, rampy se skladištěmi i vodárny. Jen někde jsou výjimky, že škatule jsou jinak poskládané. Stačil by jeden model nádraží plus jeden rozřezaný na stavebnici pro ojedinělé jiné variace a jen by se měnily cedule s názvy stanic.
Já vůbec nemám tušení, co kdo tvoří jinde. Aby nevznikaly duplicity, proto sem dávám informace. Myšleno stavby pro tuto trať. Pokud někdo dělá pro jinou trať ucelený model, tak to sedět nemůže. Rozhodující je, zdali někdo postaví model komplet zveřejněníhodný, byť omalovánka. Ale pokud se model dokončí až někdy v době neurčité, tak takový model nemá význam a do aktualizace je pak lepší dát nějakou slepeninu.