Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jistě půjde. Až vyřeším soubory a nebudu bojovat o každý 1GB na velmi plných diskách, aby ještě počítač zůstal stabilní, taky se to chystám udělat.Miran napsal:A proč?
Stačí si zazálohovat současný stav tratě BP který máš na disku, a veškeré staré aktualizace můžeš zahodit včetně origoš DVD. Kdy tohle už nejen ty ale i ostaní pochopíte?
ML636 napsal:To jistě půjde. Až vyřeším soubory a nebudu bojovat o každý 1GB na velmi plných diskách, aby ještě počítač zůstal stabilní, taky se to chystám udělat.Miran napsal:A proč?
Stačí si zazálohovat současný stav tratě BP který máš na disku, a veškeré staré aktualizace můžeš zahodit včetně origoš DVD. Kdy tohle už nejen ty ale i ostaní pochopíte?![]()
Posuny v reálu dělala vlaková lokomotiva, tak jsi přelézat nikam nemusel.VáclavS napsal:... Posuny si dělal hráč sám tím, že pokaždé přelezl do jiné lokomotivy a posun si udělal sám. ...
A to jsem to tady už vysvětloval 100xPepa z Nuslí napsal:.... Akorát nevím, jak je to potom s tou sérií, serioparalel a shunty. Na to jsem nikdy nepřišel.
Tak to by jsi se divil, náš bývalý zpěvák dělal kdysi na bagru a když jsem se jednoho krásného dne k němu stavil na kafe, hádej co dělal? Měl puštěný comp na něm simulátor bagru a bagroval na body.Čouda napsal:....Jinak jezdit v reálu a ještě u toho hrát MSTS považuju za stejnou úchylku, jako prznění malých dětí. Sorry Edie...![]()
![]()
![]()
![]()
No ale na druhou stranu přílišná specializace je dobrá akorát tak pro hmyz.Dan J. napsal:... Takže někdo prací žije, ...
dejf9 napsal:V létě jsem cestou z písáku zahledl ve vesnici za Pardubicemi bargistu, který řídil a četl si u toho noviny. Jen jsem nepochopil, jak vybral zatáčku, když od těch novin nezvedl hlavu.
Ale to už hodně odbočuju od tématu, jako všichni tady se těším na novou aktualizaci. Jinak jsem taky zastáncem metody "radši pozdějc, ale všechno", ale stejně neodolám Vašemu dárečku.
krejca napsal:dejf9 napsal:V létě jsem cestou z písáku zahledl ve vesnici za Pardubicemi bargistu, který řídil a četl si u toho noviny. Jen jsem nepochopil, jak vybral zatáčku, když od těch novin nezvedl hlavu.
Ale to už hodně odbočuju od tématu, jako všichni tady se těším na novou aktualizaci. Jinak jsem taky zastáncem metody "radši pozdějc, ale všechno", ale stejně neodolám Vašemu dárečku.
No a ta aktualizace bude, nebo nebude.