Nemají ty výhybky rozmazávání štěrku -3? Standardní koleje mají -1
Tohle netuším. Já pražcové pole nemám své modely. Ale jinak určitě by šly textury podle toho, kde má být sníh a kde ne, rozdělit jak píšeš. Ale to bych se moc zabořil do detailů, pak bych zjistil, že nestíhám a došlo by k vyhoření.

Koukám na fotky, jak by ty zdi v Drážďanech šly vylepšit. Na Neustadt jsou takové výklenky včetně kamenného zábradlí. Určitě by to šlo vymodelovat, namnožit a přilepit na zdi. Ale to samé. Detaily někdy příště.
Udělal jsem si totožný model betonové zdi se zábradlím se stejným pivotem, jak mám z dávných dob od Romana, aby to nekřičelo na celku, kde mám svá zábradlí. Tedy jsem jej tam, kde bylo třeba přepsal tím svým. Udělal jsem další bloky zdí a mostů na Neustadt, tedy komplet kolejiště mám odezděné. Na konec jsem právě přilepil ještě ten vlastní model betonové zdi a plochu nahoře natáhl tak, aby se přesně napojila na protilehlou zeď která je šikmo. A konečně mi nahoře při jízdě nic neproblikává.

Tady jsou přilepené ty 50m betonové zdi s rozšířenou plochou nahoře.

Na HBF dokončené modely zdí na míru a vyměněné původní betony za vlastní, aby to navazovalo a se stejným zábradlím.

A tady navazování modelu zdí a mostů zhlaví na původní modely betonových zdí. To se dalo hromadně přepsat ve World příkazem "nahradit".

Výhoda vlastních zdí je, že si je mohu rozměrově upravovat a texturovat jak potřebuji.