Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To by byl stále pokus a omyl. Vzhledem ke stovkám sloupů, které by bylo třeba posunout do lomení troleje by tohle bylo možné jen kdybych ten drát viděl v editoru, stačily by body, kde se to lomí. Určitě bych alespoň ostřejší oblouky opravil.Tohle ti dokáže ušetřit čas s přesným umístěním sloupů tak, aby drát seděl a nelítal ti mimo

Děkuji, ale mě nejde o kilometry.přejeme šťastnou cestu do dalších kilometrů

Proboha co se tak rozčiluješ? Ty fakt nechápeš, že Česko je Česko? Kam jezdíš, nebo chodíš na výlety? K moři někam do slaného prdélákova, nebo co? Co Ti pro krista vadí? .. Je to dobře, že se občas šlápne na kuří oko někomu, kdo po našem Česku nikdy moc nejezdil a české trati mu nijak nechybí...Vy s tím asi nepřestanete, viďte?
Prosím vás, přestaňte tu psát takové ho**diny o českém prostředí.
Není to mapa ČR. Je to soubor tratí, které staví autor a ten si může stavět co chce.
Ohledně množství tratí na území v OR, víceméně vedeme oproti našim sousedům.
Já osobně jsem neskutečně rád, že se mohu projet konečně dálkovým vlakem po celé jeho trase a ne jezdit jen jeho malou část úseku.
Ze západu (Vindobona, Berliner, Hungaria, Nightjet, a kdo ví, třeba může padnout i Leipzig ( Canopus ) ).
Tuto expanzi dálkových linek rád uvítám.
Když máte Warszawu (CMK), starou Vídeň (321,Westbahn), Budapest (Alföld), není na škodu to natáhnout na západ (např. Berlin).
Moc lidí nezná nějakou zapadlou lokálku v ČR do (vymyslím) Horní Dolní, ale např. Metropol, Berliner nebo Silesii zná téměř každý.
Já osobně myslím, že v Česku je toho až až a na sousedy se zapomíná. A když je u sousedů málo stavitelů, pomoc neuškodí.
Já se nerozčiluji. Spíš mě hlava (ne)bere.Proboha co se tak rozčiluješ? Ty fakt nechápeš, že Česko je Česko?
Samozřejmě k moři jezdím. Itálie, Polsko, Německo a znovu Polsko, Rumunsko,...Kam jezdíš, nebo chodíš na výlety? K moři někam do slaného prdélákova, nebo co? Co Ti pro krista vadí? .. Je to dobře, že se občas šlápne na kuří oko někomu, kdo po našem Česku nikdy moc nejezdil a české trati mu nijak nechybí...
Vypadlo mi podstatné písmenko, raději opravuji.(a to i v rámci jiných projektů).
Dala by se položit otázka a možná i anketa. Kolik lidí v dnešní době ještě jezdí aktivity? Není lepší používat Timetable mod ?Ali: Víš, co zoufale chybí a vždycky chybělo? Mnohem více než kilometry domácích tratí, po jejichž rozšiřování voláš? Aktivity. Obyčejné, jednoduché aktivity - z bodu A do bodu B, nezáludné, nevyužívající všemožná exotická a problematická vozidla, simulující běžnou a rutinní práci strojvedoucího. Aktivity, jejichž deficit vždy sváděl k degradování simulátoru (včetně v něm krásně postavených tratí) tzv. volnou jízdou... Když tedy Zbyňkovi radíš, jak a kam má stavět, dovol, abych ti sám navrhl zvážit, zda svou pozornost a energii nezaměřit raději směrem tvoření jednoduchých aktivit (to není příliš složité se naučit), než prosazováním něčeho, co stejně prosadit nemůžeš. Určitě nejsi sám, kdo má celé Německo na háku, nebo komu se nelíbí fototextury. Ale v ČR je toho za ty léta snad postaveno dost (a to v rámci jiných projektů). Nebo ne?
Nevím jak TT, ale dle statistik na webu kde jsou vydávány moje aktivity, jezdí aktivity lidí dost. Můžeš být klidný.Dala by se položit otázka a možná i anketa. Kolik lidí v dnešní době ještě jezdí aktivity? Není lepší používat Timetable mod ?
Už se těším na dalšíNevím jak TT, ale dle statistik na webu kde jsou vydávány moje aktivity, jezdí aktivity lidí dost. Můžeš být klidný.![]()
A kolik lidí jezdí TT? A kolik vůbec ví, co to je ?Není lepší používat Timetable mod ?