Pepa z Nuslí
Průvodčí
Promiň Zbyňku, ale dívám se jenom na nejnovější zprávy, nelistuju zprávama rok dozadu. Já jenom sleduju tvojí úžasnou práci, jak děláš reálné ulice a nestačím se divit, jak to všechno prokouklo. Klobouk dolů před tebou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Pustil.Hlavně Karlínská kasárna bude super, že se do toho Zbyněk pustí,

Další odkazy zdeMě by jen zajímalo, jestli je v komunitě někdo, kdo byl v těchto kasárnách na vojně ...
Já se ptal na kasárna v Karlíně, jestli tam někdo z komunity nesloužil. Já byl jen u bigošů v KV. A PŠ v Michalovcích.

Tax by měl určitě radost, škoda, že tak brzy odešel.Já si to pročetl a sloužil tam, dej mu panbůh věčnou slávu, Tax.
To je zbytečné. Nikdy se barák nepovede vyfotit tak, aby se něco nemuselo retušovat, respektive všelijak slepovat z několika fotek. Zavazí buď dopravní značka, sloupy, stromy a často se použije jen půlka domu a ta se pak překlopí do zrcadla. Jinak to nejde. To by se ty stromy musely vykácet.A předělám i ty fotky
Ona tam snad nějaká je? Vlečku nepočítámZbyňku, neplánujete rovnou postavit trať i na letiště?
Jestli se ti chce, tak by se hodil použitelně nafotit ten šedý hotel naproti. na ulici Pobřežní/Prvního pluku. Z obou stran. Udělej fotky co nejrovněji do druhého patra a výš si to naklonuji. Respektive tak vysoko, aby deformace byla minimální.Můžu tam sklouznout znovu