Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Když jsme ujeli prvních pár desítek km, tak Michal říkal, že ví určitě, že tento výlet zopakujeme. A když jsme přijeli do cíle, tak to potvrdil, že repete 100%.Pawlik napsal:Nádhera okolo toho Dunaje, to mě tak mrzí, že jsem nemohl jet. Snad příště.
V restauraci mě pobavilo, jak si Zbyněk svou bravurní němčinou poručil jídelní lístek. To se nedá slovy popsat, to se musí vidět.Zbyněk Šemora napsal:...v Melku, kde byl naplánovám oběd...
Ano, jak malé dítě.Zbyněk Šemora napsal:Nakonec jsme jeli ještě kousek za Melk k Malému Pochlarm, kde se mi líbil tobogán z mostu, tak jsem si jej musel vyjet nahoru a sjet dolů. Měl jsem z toho radost jako malý kluk. Viz fotka.
Zbyněk Šemora napsal:Měl jsem obavy, jak vše zvládnu, ale nakonec i po 70km jízdy mě musel Michal brzdit, že jedu moc rychle.
Brzdil jsem tě proto, abych se tolik neunavil. Ty jsi byl po 92km šťastně unavený, ale mě čekala ještě další dvouhodinová šichta za volantem.Zbyněk Šemora napsal:Tady je vidět jak jsem po těch 92 km šťastně unavenej
A kdo na ty tatranky jel? Já měl jednu až na závěr v Krems.Zbyněk Šemora napsal:Ale za celou cestu byly dva prudší kopce a tam mi Michal vždy ujel. Do stoupání mi to jede pomaleji. Protože jsem vezl v baťůžku Michalovy tatranky.![]()
Zbyněk Šemora napsal:Nebýt MSTS, tak jsme se asi nikdy nepotkali. V tom je to kouzlo.
A vo tom to je také. Víš co je lidí, kteří se jednoduše nudí, nic jich nebaví, tak jen vymýšlí ptákoviny, které škodí druhým.nebulus napsal:.... jednoducho moc dlho a moc silne som bol do toho zažratý.