Open Rails - galerie obrázků a videí

OK, jen se mě zdá ta obloha dost do šeda, proto jsem zkusil zaškrtnout to políčko o texturách. Je to Šnekova 180tka s hromadou defaultních objektů a objektů, ktere byli před 8 lety ke stáhnutí. Jo políbím ruce tomu, kdo by dokázal opravit Plzeň a spoň na trati 180 povyměňovat objekty a dodělat terén. Já bych to i udělal, ale ta Plzeň je v háji. Navíc prý Matesův model nádraží není velikostně OK.

OK, jen se mě zdá ta obloha dost do šeda, proto jsem zkusil zaškrtnout to políčko o texturách. Je to Šnekova 180tka s hromadou defaultních objektů a objektů, ktere byli před 8 lety ke stáhnutí. Jo políbím ruce tomu, kdo by dokázal opravit Plzeň a spoň na trati 180 povyměňovat objekty a dodělat terén. Já bych to i udělal, ale ta Plzeň je v háji. Navíc prý Matesův model nádraží není velikostně OK.
Mám jednu lepší zprávu, trať 180+183 pomalu s pomocí jednoho kamaráda Francka dostává modernizovaný kabát, což je výměna objektů, podnáspování atd.

IC 501 MARTINUS dnes naposledy v tomto roku sa previezol do Košic na čele s ZSSK 350 004-8

01.jpg

Tento obrázek byl přidán jako test vložení náhledu obrázků. Jinak všechny obrázky mají jedno společné. Jako by byly fotografovány teleobjektivem, kdy vzdálené kopce jsou velmi blízko na pozadí. Asi budu muset zastavět a zalesnit i vzdálené hory. Mám nastavenu dohlednost 3,5 km
Open-Rails-2014-12-13-04-21.jpg

Zkoušel jsem v OR co řekne na Prahu. Zdá se to dobrý, jen se mi nechce načitat viadukt na Semmeringu. Naskočil až se zpožděním nějaké sekundy, z kabiny se nenačte vůbec. Jinak veřejně děkuji Alešovi Slámovi za kulisu Pražského hradu. Ještě to není finál. Také pro OR jsou panorama málo zastavěná. Prostor na počet objektů tam je, tak tam ještě něco nasázím.
2812panoramahrad1.jpg
2812panoramahrad2.jpg 2812panoramahrad3.jpg
2812semmering1.jpg 2812semmering2.jpg 2812semmering3.jpg 2812semmering5.jpg

PXnIL.png

Ex 279 na ceste do Kútov

dWKih.jpg

OR

zRPe6.jpg

MSTS

Back
Nahoře