Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Když se nic nenahlásí tak je to špatně, ale když se něco nahlásí tak je to taky špatně. Tak já fakt nevím co si o tom myslet je to jak pohádka o princezně Koloběžce.

Když se nic nenahlásí tak je to špatně, ale když se něco nahlásí tak je to taky špatně.
Když se nic nenahlásí je to jenom dobře. Ale čertit se, že se mi nelíbí když kdokoli hlásí opravdu 3,14 čoviny, které 20 let nikomu nevadily, když je plno práce jinde, ....
A špatně je, když například Dan nahlásí nějakou opravdu chybu, překlep (já to sice o3,14čuji, protože mne to kaká, když je plno práce jinde, ale na to mám snad právo), já chybu opravím a on se ani nenamáhá odpovědět, jestli je problém vyřešen a reaguje nějakým zasypaným traktorem, se kterým vjel kam nemá. :)
Dodnes nevím, jestli fungují ty vložené námezníky, které jsou od aktualizace 105. Nulová zpětná vazba. Jen vymýšlíte další 3,14čoviny, co bych ještě mohl udělat navíc a "na Vláru se přece vykašli, tu přece nepotřebujeme, nějaká stará nelelektrifikovaná dvoukolejka." A přitom hodně lidí jásá, že se po desítkách let přání dočkají. Tak se laskavě všichni uklidníme.

A jinak koukám, že už jsi zdeteriovatěl tím škodolibým Haha nad mým pracovním úsilím tvorby nových úseků trati.
Hlavně si to tady všichni vzájemně olajkujte, jak jste mi to zase nandali. Chápu, že vás moje tvorba vůbec nezajímá, jenom rýpete, ale tohle už je opravdu od vás ubohost.

Ono stačilo napsat Danovy že to bereš na vědomí a byl klid, ale oni se kvůli tomu píší elaboráty jak při maturitě na střední. Ono není jenom ježdění a já si raději půjdu zahrát Kingdom Come Deliverance tam je svatý klid a ještě mi k tomu hraje skvělá muzika.

Back
Nahoře