Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když se nic nenahlásí je to jenom dobře. Ale čertit se, že se mi nelíbí když kdokoli hlásí opravdu 3,14 čoviny, které 20 let nikomu nevadily, když je plno práce jinde, ....Když se nic nenahlásí tak je to špatně, ale když se něco nahlásí tak je to taky špatně.
Ja si myslím,že autor trate má plné právo si napísať ,čo chce a čo uzná za vhodné. Z teba majú asi doma radost,že vieš,čo je vždy správne a ako to má byť. A ta tvoja druhá veta v komente len dokazuje,že ti o nič nejde,že si len konzument a že si si prišiel len kopnúť.Ono stačilo napsat Danovy že to bereš na vědomí a byl klid, ale oni se kvůli tomu píší elaboráty jak při maturitě na střední. Ono není jenom ježdění a já si raději půjdu zahrát Kingdom Come Deliverance tam je svatý klid a ještě mi k tomu hraje skvělá muzika.
To jistě ano, ale nemyslíš, že i kdokoliv, kdo něco v trati najde? K tomu je snad tohle vlákno určeno. Nebo tohle vlákno podléhá cenzuře, jen co se staviteli zrovna hodí? A ignorovat reakce, proč třeba je chyba hlášená i po 20 letech a psát furt to samé. On kdyby se Zbyněk koukl cca o dvě stránky zpět, zjistil by, že dostal odpověď i na ty námezníky.Ja si myslím,že autor trate má plné právo si napísať ,čo chce a čo uzná za vhodné...
a jinak tomuhle se říká provozní slepota, čeho si někdo nevšimneJa si myslím,že autor trate má plné právo si napísať ,čo chce a čo uzná za vhodné. Z teba majú asi doma radost,že vieš,čo je vždy správne a ako to má byť. A ta tvoja druhá veta v komente len dokazuje,že ti o nič nejde,že si len konzument a že si si prišiel len kopnúť.
Máš pravdu,vážne si cením,že si ma opravil s tým Panterom a chybným otváraním dverí,ale myslím,že si až moc velký perfekcionalista,chceš mať všetko dokonalé a v cajku,čo je na jednu stranu prednost,(tie námezníky sú doležité),ale i slabost a že pri tak velkej trati s množstvom textúr nejde tú trat mať do detailu,proste autor urobil nejaký ,,časový,, kompromis,aby postavil najskor to doležitejšie a preto si myslím,že v tomto kontexte je to potrebné takto chápať,samozrejme je to len moj názor a nemusí byť správny.Jemne mi to už naznačil Klokan35,ktorý mi v súkromnej správe napísal,že mu mám ,,Vylízat prdel,, tak teraz zistujem,kde presne býva,aby som mu to urobilTo jistě ano, ale nemyslíš, že i kdokoliv, kdo něco v trati najde? K tomu je snad tohle vlákno určeno. Nebo tohle vlákno podléhá cenzuře, jen co se staviteli zrovna hodí? A ignorovat reakce, proč třeba je chyba hlášená i po 20 letech a psát furt to samé. On kdyby se Zbyněk koukl cca o dvě stránky zpět, zjistil by, že dostal odpověď i na ty námezníky.![]()