Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Když se nic nenahlásí tak je to špatně, ale když se něco nahlásí tak je to taky špatně.
Když se nic nenahlásí je to jenom dobře. Ale čertit se, že se mi nelíbí když kdokoli hlásí opravdu 3,14 čoviny, které 20 let nikomu nevadily, když je plno práce jinde, ....
A špatně je, když například Dan nahlásí nějakou opravdu chybu, překlep (já to sice o3,14čuji, protože mne to kaká, když je plno práce jinde, ale na to mám snad právo), já chybu opravím a on se ani nenamáhá odpovědět, jestli je problém vyřešen a reaguje nějakým zasypaným traktorem, se kterým vjel kam nemá. :)
Dodnes nevím, jestli fungují ty vložené námezníky, které jsou od aktualizace 105. Nulová zpětná vazba. Jen vymýšlíte další 3,14čoviny, co bych ještě mohl udělat navíc a "na Vláru se přece vykašli, tu přece nepotřebujeme, nějaká stará nelelektrifikovaná dvoukolejka." A přitom hodně lidí jásá, že se po desítkách let přání dočkají. Tak se laskavě všichni uklidníme.

A jinak koukám, že už jsi zdeteriovatěl tím škodolibým Haha nad mým pracovním úsilím tvorby nových úseků trati.
Hlavně si to tady všichni vzájemně olajkujte, jak jste mi to zase nandali. Chápu, že vás moje tvorba vůbec nezajímá, jenom rýpete, ale tohle už je opravdu od vás ubohost.

Ono stačilo napsat Danovy že to bereš na vědomí a byl klid, ale oni se kvůli tomu píší elaboráty jak při maturitě na střední. Ono není jenom ježdění a já si raději půjdu zahrát Kingdom Come Deliverance tam je svatý klid a ještě mi k tomu hraje skvělá muzika.

Ono stačilo napsat Danovy že to bereš na vědomí a byl klid, ale oni se kvůli tomu píší elaboráty jak při maturitě na střední. Ono není jenom ježdění a já si raději půjdu zahrát Kingdom Come Deliverance tam je svatý klid a ještě mi k tomu hraje skvělá muzika.
Ja si myslím,že autor trate má plné právo si napísať ,čo chce a čo uzná za vhodné. Z teba majú asi doma radost,že vieš,čo je vždy správne a ako to má byť. A ta tvoja druhá veta v komente len dokazuje,že ti o nič nejde,že si len konzument a že si si prišiel len kopnúť.

Ja si myslím,že autor trate má plné právo si napísať ,čo chce a čo uzná za vhodné...
To jistě ano, ale nemyslíš, že i kdokoliv, kdo něco v trati najde? K tomu je snad tohle vlákno určeno. Nebo tohle vlákno podléhá cenzuře, jen co se staviteli zrovna hodí? A ignorovat reakce, proč třeba je chyba hlášená i po 20 letech a psát furt to samé. On kdyby se Zbyněk koukl cca o dvě stránky zpět, zjistil by, že dostal odpověď i na ty námezníky. :-)

Ja si myslím,že autor trate má plné právo si napísať ,čo chce a čo uzná za vhodné. Z teba majú asi doma radost,že vieš,čo je vždy správne a ako to má byť. A ta tvoja druhá veta v komente len dokazuje,že ti o nič nejde,že si len konzument a že si si prišiel len kopnúť.
a jinak tomuhle se říká provozní slepota, čeho si někdo nevšimne :D toho si všimne někdo jinej a třeba pozděj :D

To jistě ano, ale nemyslíš, že i kdokoliv, kdo něco v trati najde? K tomu je snad tohle vlákno určeno. Nebo tohle vlákno podléhá cenzuře, jen co se staviteli zrovna hodí? A ignorovat reakce, proč třeba je chyba hlášená i po 20 letech a psát furt to samé. On kdyby se Zbyněk koukl cca o dvě stránky zpět, zjistil by, že dostal odpověď i na ty námezníky. :-)
Máš pravdu,vážne si cením,že si ma opravil s tým Panterom a chybným otváraním dverí,ale myslím,že si až moc velký perfekcionalista,chceš mať všetko dokonalé a v cajku,čo je na jednu stranu prednost,(tie námezníky sú doležité),ale i slabost a že pri tak velkej trati s množstvom textúr nejde tú trat mať do detailu,proste autor urobil nejaký ,,časový,, kompromis,aby postavil najskor to doležitejšie a preto si myslím,že v tomto kontexte je to potrebné takto chápať,samozrejme je to len moj názor a nemusí byť správny.Jemne mi to už naznačil Klokan35,ktorý mi v súkromnej správe napísal,že mu mám ,,Vylízat prdel,, tak teraz zistujem,kde presne býva,aby som mu to urobil :D ,ale vážne, prajem mu veľa šťastia a pokoj v duši.Inak si Dane vážim tvoj prínos pre komunitu,ja by som v živote nenašiel tolko chýb,teda,našiel som len jednu a tá chybou nebola a tým je povedané všetko :D ....

Back
Nahoře