Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
bastard napsal:
Mě ten Buchlov nejde rozjet,AA ani CB nehlásí chyby.Při načítání to spadne! Jaj to je škoda!

Napadá mne jedna věc, zkus nahradit Regipanthera za jiná vozidla, v Hradci jeden přijíždí a vždy mi to shodil. Více nepomohu, já to je X krát a normálně to chodilo, pak jedině počkat na ofiko aktualizaci a já po ní aktivity znova zkouknu, teď nemám v PC ani jednu.
Dan

Dan J. napsal:
bastard napsal:
Mě ten Buchlov nejde rozjet,AA ani CB nehlásí chyby.Při načítání to spadne! Jaj to je škoda!

Napadá mne jedna věc, zkus nahradit Regipanthera za jiná vozidla, v Hradci jeden přijíždí a vždy mi to shodil. Více nepomohu, já to je X krát a normálně to chodilo, pak jedině počkat na ofiko aktualizaci a já po ní aktivity znova zkouknu, teď nemám v PC ani jednu.
Dan

Tak jsem to vyměnil,ale pořád to padá! Ale díky za tip!

Jestli můžu, tak jsem aktivitu dojel. A postřehy Začátek v Hradci nebyl problém, ale nelítat z kamerou nikde okolo. Po připojení uloženo a znovu načteno- OK. Ukládání Pardubice, Choceň, Česká Třebová, Olomouc, Přerov a potom před Starým Městem. Vše naprosto v pořádku, ale na rovinu říkám ukládám minimálně pět minut před příjezdem nebo 5 km do stanice. A to mám starý krumpl a ještě k tomu OS Vista :oops:. Jo ale vždy po uložení ukončit MSTS celé a začít znovu a jezdím přes TrainStore.

Naposled editoval moderátor:
Taky jezdím přes Tr.St. a nemám problém až do místa za Chocní, kde se z 80km/h zvyšuje na 85km/h. Tam mi hra vždy spadne.
Asi to schazuje nějaký servis. Nemáte někdo prosím tušení, jakej servis se v těch místech pohybuje, abych se na něj kouknul?

Nějak se mi matně vybavuje, že když odjíždíš z Chocně, tak na vjezdu od Brandýsa čeká Os (SSysel a Bdmtee + loko) a hned za ním jede rychlík, tak jestli ti nějak nestíhá PC? Zkus před odjezdem z Chocně ubrat detaily v MSTS a pak uvidíš. Klidně to ořež všechno a za kritickým místem ulož a znova dej detaily naplno.
Dan

Tak už jsem v Olomouci:D
Komlet jsem aktivitu přeinstaloval, pečlivě nahradil vozy požadovanými a JEDU!!
Před tím jsem cestou z Chocně nepotkal žádný vlak , ted ten rychlík a další za ním.
Aktivita je skvělá množstvím souprav jak ve stanicích tak po cestě. No jako živá.
Díky;-)

Zdravím, měl bych technický dotaz. Ve stanici Zadní Třebáň je podchod, nebo se od budovy k poslednímu nástupišti Praha - Beroun chodí přes koleje?
Díky. Dan

Dan J. napsal:
Zdravím, měl bych technický dotaz. Ve stanici Zadní Třebáň je podchod, nebo se od budovy k poslednímu nástupišti Praha - Beroun chodí přes koleje?
Díky. Dan

Dobrý den!
Podchod tam jistě je. Je to vidět na tom videu: https://www.youtube.com/watch?v=tBBudHLh43M
v čase 0.19.10

Zdravím.
Tak pomalu a jistě vzniká nová minisérie aktivit. Jde o fiktivní jízdu historického vlaku v letní den roku 2012 s názvem "Pražský okruh". Hlavní aktivita je na testech a je prakticky hotová a pojede se po celém pražském uzlu a pak na Karlštejn v čele s lokomotivou T435. Druhý díl je zpáteční cesta vlaku z Karlštejna do Prahy, pak na ONJ umýt vozy a lokomotivu odstavit v depu Vršovice. Pak dva díly přípojných zvláštních vlaků, která čekají na historický vlak při zpáteční cestě z Karlštejna. Více o ději až v aktivitě samotné.
d4db95bad1618fa17da30982e2a96bdf._.png

Naposled editoval moderátor:
Dane,

a nebo kdokoliv jiný, kdo rozumí maďarštině. Prosím o pomoc. Většinou se na cizích stránkách nějak prokoušu, tady se mi však nedaří! Do aktivity "Sp Křížová hora" si mám stáhnout "MAV Cargo Tagds" z tohoto odkazu: http://mstspainters.atw.hu/news.php?readmore=11
Avšak ani po zaregistrování absolutně nechápu co dál.

Předem děkuji za pomoc

No, už se podařilo. Totok je asi jen jakási stránka "info či read me". Je třeba hledat v sekci stahování " létoltesék - Tehervagonok/Freight cars

Pánové zdravím.
Než Tom pošle přippomínky k aktivitě Pražský okruh, uzavřel jsem 2. a 3. díl aktivity Pn 44810pp GVD 2012, takže je hotovo z Bratislavy až do Petrovic u Karviné. Chtěl bych poprosit nějakého znalce ze Slovenska, při tvorbě dílu 1. z Komárna do Bratislavy. Potřeboval bych poradit co za maďarské stroje bych potkal v Komárně, jen podotknu, že o maďarských lokomotivách nemám ani šajn, takže mi asi jen nasaný typ stačit nebude.:D:D Pokud možno kdyby byl i odkaz, jestli je mašinka k mání v MSTS, nebo obrázek a já "vyguglím". Jde mi o stroje, co by tam mohly zajet, jak s osobákkem, tak s nákladem. Osobní vlaky na trati si najdu, ale ještě jedna věc, co nákladní vlaky? Co se tam může vozit?
Předem díky Dan.

Dan J. napsal:
Pánové zdravím.
Než Tom pošle přippomínky k aktivitě Pražský okruh, uzavřel jsem 2. a 3. díl aktivity Pn 44810pp GVD 2012, takže je hotovo z Bratislavy až do Petrovic u Karviné. Chtěl bych poprosit nějakého znalce ze Slovenska, při tvorbě dílu 1. z Komárna do Bratislavy. Potřeboval bych poradit co za maďarské stroje bych potkal v Komárně, jen podotknu, že o maďarských lokomotivách nemám ani šajn, takže mi asi jen nasaný typ stačit nebude.:D:D Pokud možno kdyby byl i odkaz, jestli je mašinka k mání v MSTS, nebo obrázek a já "vyguglím". Jde mi o stroje, co by tam mohly zajet, jak s osobákkem, tak s nákladem. Osobní vlaky na trati si najdu, ale ještě jedna věc, co nákladní vlaky? Co se tam může vozit?
Předem díky Dan.

Co potkáš v Komárně nevím. Vím ale, že mají maďaři docela rozsáhlý trainser, který se jmenuje "acthu" a linky ke stažení jsou zde . Je to prvních pět odkazů odzhora. Nevím který download obsahuje která vozidla, ale mám je všechny a na Alföldu fungují perfektně.

Primo v Komarne nic........toci tam jen Jancurovic desira od Blavy a osobaky (zssk) z Novych Zamku s Laminama, prip. V43 madaru. No a projizi tam pretahy z Komaromu, co jedou na Slovensko, kdyz jsem tam bym naposled (3 tydny zpet, bohuzel trefa na statni svatek), tak za 3 hodiny jeden vlak s cargo (cd) laminou a pisky.....

prolam napsal:
Co potkáš v Komárně nevím. Vím ale, že mají maďaři docela rozsáhlý trainser, který se jmenuje "acthu" a linky ke stažení jsou zde . Je to prvních pět odkazů odzhora. Nevím který download obsahuje která vozidla, ale mám je všechny a na Alföldu fungují perfektně.
Ahoj.
Prosím tě, to je nějaká trať, maďarsky neumím ani prd, takže vůbec nevím odkud kam, kdyby byla někde u slovenských hranic, tak bych mohl začít aktivitu z Maďarska.:D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře