Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bastard napsal:Mě ten Buchlov nejde rozjet,AA ani CB nehlásí chyby.Při načítání to spadne! Jaj to je škoda!
Dan J. napsal:bastard napsal:Mě ten Buchlov nejde rozjet,AA ani CB nehlásí chyby.Při načítání to spadne! Jaj to je škoda!
Napadá mne jedna věc, zkus nahradit Regipanthera za jiná vozidla, v Hradci jeden přijíždí a vždy mi to shodil. Více nepomohu, já to je X krát a normálně to chodilo, pak jedině počkat na ofiko aktualizaci a já po ní aktivity znova zkouknu, teď nemám v PC ani jednu.
Dan
Dan J. napsal:bastard napsal:Mě ten Buchlov nejde rozjet,AA ani CB nehlásí chyby.Při načítání to spadne! Jaj to je škoda!
Já už dojel Buchlov do Přerova. L
Dan J. napsal:Zdravím, měl bych technický dotaz. Ve stanici Zadní Třebáň je podchod, nebo se od budovy k poslednímu nástupišti Praha - Beroun chodí přes koleje?
Díky. Dan

Dan J. napsal:Pánové zdravím.
Než Tom pošle přippomínky k aktivitě Pražský okruh, uzavřel jsem 2. a 3. díl aktivity Pn 44810pp GVD 2012, takže je hotovo z Bratislavy až do Petrovic u Karviné. Chtěl bych poprosit nějakého znalce ze Slovenska, při tvorbě dílu 1. z Komárna do Bratislavy. Potřeboval bych poradit co za maďarské stroje bych potkal v Komárně, jen podotknu, že o maďarských lokomotivách nemám ani šajn, takže mi asi jen nasaný typ stačit nebude.Pokud možno kdyby byl i odkaz, jestli je mašinka k mání v MSTS, nebo obrázek a já "vyguglím". Jde mi o stroje, co by tam mohly zajet, jak s osobákkem, tak s nákladem. Osobní vlaky na trati si najdu, ale ještě jedna věc, co nákladní vlaky? Co se tam může vozit?
Předem díky Dan.
Ahoj.prolam napsal:Co potkáš v Komárně nevím. Vím ale, že mají maďaři docela rozsáhlý trainser, který se jmenuje "acthu" a linky ke stažení jsou zde . Je to prvních pět odkazů odzhora. Nevím který download obsahuje která vozidla, ale mám je všechny a na Alföldu fungují perfektně.