ZSSK BDs - Bdsee

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku
No tak mám to ja šťastie.....Nestačí,že ma hnevá ruka,ale ešte aj disk mi odišiel......Smart v biose hlási chybu a systém sa ani po 30 minutách nespustí......Samozrejme nič s maxu nemám zálohované......Tak som zvedaví koľko sa s disku bude vedieť dať zachrániť........
Tak co, podařilo se ti něco zachránit?:confused:

Ešte som sa tým nezaoberal....Kým nemám peniaze na nový disk nemá to zmysel.....

Tak som si vytvoril bootovaciu flashku a pozrel som sa na disk, či ho dokáže čítať.... Tak si zdarne napalujem dôležité data....Adresár 3dmax je bez poškodenia zalohovany....Po zalohovani všetkého skúsim ešte reinstal win......možno bude poškodený len boot sektor.

Snad ti to výjde.. Pokud nedošlo k mechanickému poškození disku, tak by jsi z něj mohl vytáhnout 90% věcí.. Pokud odešrl bez nějakého náznaku předtím, tak by se tam měli data zachovat. :)

Viaxern, to je prostě značka luxusní kvality, to bez debat! :oops:

Navíc ve spojitosti s precizním modelářem, no už teď mi teče slina ...

Ja som v tom úplne nevinne.......Keď som toto zbadal padla sánka aj mne rovnako ako Vám.

To BDs 449 a 450, jsem také posílal, avšak úpravy se mi nedostalo,tak mi nezbývá nic jiného,než je upravit textury.Ale díky za další model ! :-)

Liadem som trochu zábudliví, ale napriek tomu si myslím, že stačilo použiť sz a nie to tu vešať na verejnosť.......S viaxernom si všetko riešime v sz a von víde už len spoločný produkt.,

Tak screeny jsem dával do mého vlákna, tudíž všichni viděli, že je skin hotovy, tudíž jsem nic neprozradil. Příště použijí SZ. :-)

No keďže nemám Msts a ani OR nepoužívam, tak by sa zišla nejaká spätná záklopka, či je všetko košer......

No tak to ďakuj Viaxernovi......A keby si náhodou chcel niekedy poďakovať aj za nový model, tak to môžeš mne. :rolleyes:

Ahoj,dnes jsem vyzkousel novy vuz Bds ve hre a spadla mi brada,je to proste nadhera.Deme a Viaxerne,diky moc.Uz ted se tesim na dalsi varianty

Back
Nahoře