Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To nic, save a load u reverzů to jistí. Tyto dvě aktivity za to opravdu stojí. Před chvílí jsem dojel i první díl a dojem opět vynikající. Takhle jsem si v MSTS snad ještě nezašiboval, jak dlouho trvalo nadefinovat path? Takovou trpělivost bych neměl...Tommy66 napsal:Pro Jacka:
Skutečně mne mrzí že máš takové problémy.Aktivita je tvořená na MSTS BIN 1.7.051922. Jediný problém o kterém vím je pád po nahrávání loadu po 2x výměně loko a rozchod času F10 s reálem.Ale na tyto problémy jsem poukazoval na příslušném vláknu.Fakt nevím proč tma a nic.
Zde bych problém nečekal... to se nepřehodí ani když se proti ní rozjedeš (někdy jí to trvá delší dobuDan J. napsal:Dobrý den, tak jsem chtěl dneska projet manipulák Břeclav-Boří Les-Břeclav-Brno a skončil jsem hned na vlečce za Bořím lesem. Připojím vozy res se dřeven vytáhnu je za výhybku, počkám až mě posunovač pustí sunout, připojím vozy na vedlejší koleji a čekám na hlášku povolující odjezd zpět do stanice, tu dostanu, ale nepřehodí se mi výhybka přede mnou, takže bych najel na prázdné vozy stojící ve šturcu. :?: Tak se chci zeptat co dělám špatně, všechny pokyny dodržuji přesně. Jiné vaše aktivity s manipuláky jsem projel bez větších problémů. S pozdravem Dan![]()
Jde to otočením lokomotivy v consisitu.bob57_cz napsal:Jak toho chceš v msts dosáhnout ???nebulus napsal:K realite by ešte prispelo keby predná z dvojice 230 na príprahu išla na predný zberač...
A místo bílých světel budou svítit červená :idea: To radši oželím pantografOndra.H napsal:Jde to otočením lokomotivy v consisitu.bob57_cz napsal:Jak toho chceš v msts dosáhnout ???nebulus napsal:K realite by ešte prispelo keby predná z dvojice 230 na príprahu išla na predný zberač...