Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tommy66 asi myslel jízdu do cukrovaru.bob57_cz napsal:Jo je tam za všech okolností max 30 a přejezdy. Když jsem jednou jel na okruh s 363 a okruháci neměli nějak čas pro mne do Velimi zajet traktorem, tak se to domluvilo na sólo jízdu: ve Velimi jsem se rozjel, stáhnul ploutve a dojel na okruh výběhem sám - je to na mírném spádu. Obráceně z okruhu do Velimi to nešlo.Petr Šimral napsal:Na vlečce okruhu je 30 km/h jak pro tažené, tak pro sunuté. Na vlečce se vyskytují i přejezdy a při sunutí je vždy nezbytné, aby v čele sunutého dílu byl dopravní zaměstnanec. Posunující četa z okruhu při posunu používá vysílačky. PŠ
CernyS napsal:Jsem z toho JeníkPřijedu do Brodu. Zastavím přesně na místě kde mi určí posunovač. Poslední hláška je ZASTAV!. Tak stojím. 5 minut se nic neděje, pak po 1. koleji přijede náklad a vyskočí mi hláška Úkol nesplněn a v hodnocení je že sem vypad z časového plánu aktivity ať sem rychlejší.... přehlíd sem něco? Nebo co je blbě?
netsocka napsal:Tommy66 asi myslel jízdu do cukrovaru.bob57_cz napsal:Jo je tam za všech okolností max 30 a přejezdy. Když jsem jednou jel na okruh s 363 a okruháci neměli nějak čas pro mne do Velimi zajet traktorem, tak se to domluvilo na sólo jízdu: ve Velimi jsem se rozjel, stáhnul ploutve a dojel na okruh výběhem sám - je to na mírném spádu. Obráceně z okruhu do Velimi to nešlo.Petr Šimral napsal:Na vlečce okruhu je 30 km/h jak pro tažené, tak pro sunuté. Na vlečce se vyskytují i přejezdy a při sunutí je vždy nezbytné, aby v čele sunutého dílu byl dopravní zaměstnanec. Posunující četa z okruhu při posunu používá vysílačky. PŠ
Tommy66 napsal:CernyS napsal:Jsem z toho JeníkPřijedu do Brodu. Zastavím přesně na místě kde mi určí posunovač. Poslední hláška je ZASTAV!. Tak stojím. 5 minut se nic neděje, pak po 1. koleji přijede náklad a vyskočí mi hláška Úkol nesplněn a v hodnocení je že sem vypad z časového plánu aktivity ať sem rychlejší.... přehlíd sem něco? Nebo co je blbě?
Ty jsi musel přejet protože jinak by se objevil další příkaz k odpojení vozů a dalšímu posunu.Jenom nechápu jak k tomu došlo,protože pokud přejedeš tak je tam hláška která tě okamžitě upozorní že jsi přejel.Nechápu proč se neaktivovala

Dokončuji pokračování,tak se připravŠnek napsal:Projel jsem si Mn oba dva a je to perfektní.Musím autora pochválit,protože se mu to opravdu povedlo.Ani chvíli jsem se nenudil.