Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pořád s tím bojuju. Je to dost záludné. Zkus update.Ale hlavní problém je to znovupřiskočení vozu, co bylo opraveno, stránka zpĕt.
Jenom motor. A co to skřípání v obloucích? Jsem ještě o jeden update zpět. 1.7.190. Teď jsem za králíkama směr Štíty a ty oblouky jsou hluché, předtím to tam tak nádherně skřípalo. Ty jsi něco dělal ze zvukama tratě? Jinak večer (v noci) snad pošlu.Ta regína je jen podle poslechu v otáčkách nebo motor opravdu je v otáčkách a vyvíjí sílu?
Tak to je divné, já tam vůbec nemám to skřípání v obloucích a ty valivé zvuky, ale jen se modlím, aby to nezačaly dělat doplňující wav v aktivitě. To pak zkusím schválně ve volné jízdě. Ono jsem totiž zjistil, že když naskakuje wav, tak ORCZ na setinu vteřiny vypne zvuk třeba motoru. Nic, valím to dojet a pak pošlu, testem se asi odhalí nejvíc.Se zvukama jsem nic nedělal.
Ne, zatrženo,A nemáš v nastavení vypnuté v záložce zvuku zatržítko "Generické zvuky pro lokomotivy a vozy"?
Rád bych se zeptal, jestli se časem plánuje přidat uživatelem definované počasí, tj. Stupně Celsia, síla a směr větru, intenzita srážek, sníh/déšť a nějak odstupňované mraky a mlha. Nebo je to zcela mimo mísu? Děkuji předem za odpověď.![]()
Ne, nemám to skřípání ani u 810 se starým engem, něco přestalo fungovat.Zvuky okolků jsou závislé na vytvořeném odporu při tření kol v oblouku. Možná, že ten eng má nějaký problém.