CZSK verze 1.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
No, možná něco blbě s registry, kde má OR CZ/SK zapsané hodnoty nastavení. I ty vypnuté vibrace (jak si psal nejseš si vědom, že bys je vypínal) napovídaly, že si musel ty nebo něco v tvém systému udělat nějaký reset nastavení.

Jo, je to možné, to jsou ty vidle 10.:) Jsem rád, že to naskočilo. Teđ ještĕ ty motoráky po odvĕšení ze soupravy, aby nechcípaly, jak jsem psal.

Takže ORCZ od poslední aktualizace:

- Consist s koncovkou AirE a u 810 mi jede zvuk motoru.
- Po odvěšení AI, který na mne najede, motor naopak zcechne.

Ve verzi 1.7.167 se to chová korektně. Takže jsi tam musel do něčeho zasahovat, to prosím vrať zpátky. Mám odeslané aktivity ze kterých bude holý nesmysl.

Dobrý den, vytvářím si v OR/CZ jízdní řád na trať 310, a konkrétně na trati 292 mi počítačem řízené vlaky odmítají vyjet stoupání, nejčastěji se zastaví někde v úseku Lipová-Lázně - Ramzová.
Zastavení a následný skluz probíhá tak že souprava jede na 100% výkonu, při dosažení max. traťové rychlosti shodí výkon na 0% někdy začne i brzdit, jakmile zpomalí tak už nestihne přidat výkon a dost často ani zabrzdit, takže začne nezřízenou rychlostí klesat zpět do Lázní kde následně souprava zmizí.
nevěděl by někdo co s tím?
Na klasickém OR mi to funguje bez problémů.
Děkuji za odpověď.

Tak tohle nevím, mně tam vlaky jezdily normálně.

Iciku, jak jsem psal po najetí AI vlaku v Letohradu mi přiskočili paxové z 0 na 187, po load druhém pokusu na 67, takže nárůst paxů je náhodná, nicměně likvidační. A to samé se mi stalo v Jablonném po odvěšení 810, sice už nezdechla, ale koukni na ten počet paxů, co mi naskočil, jakmile jsem odvěsil motor, :)

paxové.jpg

Za paxoše můžu já ;) Lidi se počítají podle kapacity vozů a nastoupí náhodně mezi 25-100% kapacity vlaku.
Pošli mi tu aktivitu do SZ, mrknu na to.

Ahoj Jindro.
Aktivitu klidnĕ pošlu, jak dorazím domů. Ale paxoši byli předtím v pohodĕ. Lepší bylo to zadávat přímo v editoru aktivit. Ono to i tak funguje, jen se to po..re, když na tebe nejede jiný vlak, nebo jej odvĕsíš. Tam je nĕkde asi chyba.

Ahoj Jindro.
Aktivitu klidnĕ pošlu, jak dorazím domů. Ale paxoši byli předtím v pohodĕ. Lepší bylo to zadávat přímo v editoru aktivit. Ono to i tak funguje, jen se to po..re, když na tebe nejede jiný vlak, nebo jej odvĕsíš. Tam je nĕkde asi chyba.
Ano, při změně počtu vozů se přepočítají paxové. Dám to pryč.

Dobrý den, vytvářím si v OR/CZ jízdní řád na trať 310, a konkrétně na trati 292 mi počítačem řízené vlaky odmítají vyjet stoupání, nejčastěji se zastaví někde v úseku Lipová-Lázně - Ramzová.
Zastavení a následný skluz probíhá tak že souprava jede na 100% výkonu, při dosažení max. traťové rychlosti shodí výkon na 0% někdy začne i brzdit, jakmile zpomalí tak už nestihne přidat výkon a dost často ani zabrzdit, takže začne nezřízenou rychlostí klesat zpět do Lázní kde následně souprava zmizí.
nevěděl by někdo co s tím?
Na klasickém OR mi to funguje bez problémů.
Děkuji za odpověď.
Může někdo také potvrdit? Jaké bylo fps? Nebyl zrychlený čas ani před ani při této situaci?

Prej si mám udělat reklamu, že vyšel katr, říkal Icik. Tak si dělám reklamu. Vyšel katr. Má to AVV. AVV zapneš Shift+W. AVV vypneš Shift+S, protože když ho zapneš, přestane Tě to bavit. Funguje to jako AVV. Jede to samo. Zpomalí to samo. Zastaví to samo. Když chceš zrychlit, musíš přidat rychlost ARR, pokud Tě AVV neomezuje. Pokud nemáš Mirel, musíš koukat na semafor co máš na obrazovce a na klávesnici zmáčknout návěst, kterou vidíš před sebou. Jinak před druhým návěstidlem vlak zastaví. Jde o klávesy "VO" (před sebou vidím volno), "VY" - výstraha, "Stůj" - Stůj a pak 40/60/80/100, asi víme k čemu. BO je bez omezení, pak ještě funguje Priv (přivedení), ten budeš potřebovat když konec perónu = začátek návěsti stůj. Jinak totiž vlak zastaví 50m před návěstí stůj. A pak je tam ještě RZ, mašinka ignoruje zastávku a s chutí ji projede.
Bacha, nefunguje to při pohledu zvenčí. Jestli chceš AVV, musíš sedět vevnitř a koukat na display. Kochací pohledy jsou zakázány.
Když někdo nebude něco vědět, zeptejte se, nejspíš někdo odpoví. Možná ale ani ne. To už uvidíte.
Jinak to má kabinu, lazení, zvuky, prostě ten standart, na který už jste u nás zvyklí a je zbytečené se rozepisovat ;)
CD750.7 stahujete u Dominika.
Děkuji, nashledanou.
Jo a Vánoce! Hezké!Katr.jpg

Prej si mám udělat reklamu, že vyšel katr, říkal Icik. Tak si dělám reklamu. Vyšel katr. Má to AVV. AVV zapneš Shift+W. AVV vypneš Shift+S, protože když ho zapneš, přestane Tě to bavit. Funguje to jako AVV. Jede to samo. Zpomalí to samo. Zastaví to samo. Když chceš zrychlit, musíš přidat rychlost ARR, pokud Tě AVV neomezuje. Pokud nemáš Mirel, musíš koukat na semafor co máš na obrazovce a na klávesnici zmáčknout návěst, kterou vidíš před sebou. Jinak před druhým návěstidlem vlak zastaví. Jde o klávesy "VO" (před sebou vidím volno), "VY" - výstraha, "Stůj" - Stůj a pak 40/60/80/100, asi víme k čemu. BO je bez omezení, pak ještě funguje Priv (přivedení), ten budeš potřebovat když konec perónu = začátek návěsti stůj. Jinak totiž vlak zastaví 50m před návěstí stůj. A pak je tam ještě RZ, mašinka ignoruje zastávku a s chutí ji projede.
Bacha, nefunguje to při pohledu zvenčí. Jestli chceš AVV, musíš sedět vevnitř a koukat na display. Kochací pohledy jsou zakázány.
Když někdo nebude něco vědět, zeptejte se, nejspíš někdo odpoví. Možná ale ani ne. To už uvidíte.
Jinak to má kabinu, lazení, zvuky, prostě ten standart, na který už jste u nás zvyklí a je zbytečené se rozepisovat ;)
CD750.7 stahujete u Dominika.
Děkuji, nashledanou.
Jo a Vánoce! Hezké!Zobrazit přílohu 32859
Děkujeme moc kucíííí, všem také krásné vánoce

Zdravím
a všem přeji hezké Vánoce.

Začátečnická otázka : "CD750.7 stahujete u Dominika." to je prosím odkud ?

Tak byla tam chyba, opravil jsem to.
Nebylo, blbne to furt. Teď jsem testoval sleduj, jak po najetí AI vlaku naskočí Paxové a to stejné se stane po odvěšení, tohle se musí zrušit, všechny aktivity s připojováním jsou nehratelné. Nebo musí hráč odjet bez odbavení dle času v jř.

Nebylo, blbne to furt. Teď jsem testoval sleduj, jak po najetí AI vlaku naskočí Paxové a to stejné se stane po odvěšení, tohle se musí zrušit, všechny aktivity s připojováním jsou nehratelné. Nebo musí hráč odjet bez odbavení dle času v jř.

To by mě zajímalo, kam si těch 228 lidí vleze.:D

TVL, ono to dělá bordel i po najetí na loose consist.
paxové2.jpg

Ta nula dál je proto, že už jsem stanicíc projel jednou, ale těch 74 paxů v Terezově nasločilo jakmile jsem najel na 2 Blm. Tohle je kokotina jak sviňa, když připojím vozy, určitě se mi nezvedne počet lidí u perónu. Takže to jsou všechny aktivity v... Navíc Iciku, nevím, v čem vším se něco měnilo, ale stává se mi teď, že jede 810 a je bez zvuků, kouře a svítí jen světla. Schválně si pak aktivitu stáhni. Ale ti Paxové to totálně zabili. :)

Zdravím
a velmi děkuji Jindřichovi za vánoční dárek - viz přísp. č. 751.
Skvělá práce ! :eek:

Zdravím
a
prosím o radu, jak nastavit prostřední panel u 7507 tak, aby byl vyplněn jako na obr. u přísp. č. 751.
U mne vypadá takto :
Open Rails 2022-12-25 08-50-56.jpg

Back
Nahoře