Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ano, při změně počtu vozů se přepočítají paxové. Dám to pryč.Ahoj Jindro.
Aktivitu klidnĕ pošlu, jak dorazím domů. Ale paxoši byli předtím v pohodĕ. Lepší bylo to zadávat přímo v editoru aktivit. Ono to i tak funguje, jen se to po..re, když na tebe nejede jiný vlak, nebo jej odvĕsíš. Tam je nĕkde asi chyba.
Může někdo také potvrdit? Jaké bylo fps? Nebyl zrychlený čas ani před ani při této situaci?Dobrý den, vytvářím si v OR/CZ jízdní řád na trať 310, a konkrétně na trati 292 mi počítačem řízené vlaky odmítají vyjet stoupání, nejčastěji se zastaví někde v úseku Lipová-Lázně - Ramzová.
Zastavení a následný skluz probíhá tak že souprava jede na 100% výkonu, při dosažení max. traťové rychlosti shodí výkon na 0% někdy začne i brzdit, jakmile zpomalí tak už nestihne přidat výkon a dost často ani zabrzdit, takže začne nezřízenou rychlostí klesat zpět do Lázní kde následně souprava zmizí.
nevěděl by někdo co s tím?
Na klasickém OR mi to funguje bez problémů.
Děkuji za odpověď.

Děkujeme moc kucíííí, všem také krásné vánocePrej si mám udělat reklamu, že vyšel katr, říkal Icik. Tak si dělám reklamu. Vyšel katr. Má to AVV. AVV zapneš Shift+W. AVV vypneš Shift+S, protože když ho zapneš, přestane Tě to bavit. Funguje to jako AVV. Jede to samo. Zpomalí to samo. Zastaví to samo. Když chceš zrychlit, musíš přidat rychlost ARR, pokud Tě AVV neomezuje. Pokud nemáš Mirel, musíš koukat na semafor co máš na obrazovce a na klávesnici zmáčknout návěst, kterou vidíš před sebou. Jinak před druhým návěstidlem vlak zastaví. Jde o klávesy "VO" (před sebou vidím volno), "VY" - výstraha, "Stůj" - Stůj a pak 40/60/80/100, asi víme k čemu. BO je bez omezení, pak ještě funguje Priv (přivedení), ten budeš potřebovat když konec perónu = začátek návěsti stůj. Jinak totiž vlak zastaví 50m před návěstí stůj. A pak je tam ještě RZ, mašinka ignoruje zastávku a s chutí ji projede.
Bacha, nefunguje to při pohledu zvenčí. Jestli chceš AVV, musíš sedět vevnitř a koukat na display. Kochací pohledy jsou zakázány.
Když někdo nebude něco vědět, zeptejte se, nejspíš někdo odpoví. Možná ale ani ne. To už uvidíte.
Jinak to má kabinu, lazení, zvuky, prostě ten standart, na který už jste u nás zvyklí a je zbytečené se rozepisovat
CD750.7 stahujete u Dominika.
Děkuji, nashledanou.
Jo a Vánoce! Hezké!Zobrazit přílohu 32859
Dodo... www.msts-rw.czZdravím
a všem přeji hezké Vánoce.
Začátečnická otázka : "CD750.7 stahujete u Dominika." to je prosím odkud ?
Nebylo, blbne to furt. Teď jsem testoval sleduj, jak po najetí AI vlaku naskočí Paxové a to stejné se stane po odvěšení, tohle se musí zrušit, všechny aktivity s připojováním jsou nehratelné. Nebo musí hráč odjet bez odbavení dle času v jř.Tak byla tam chyba, opravil jsem to.
Nebylo, blbne to furt. Teď jsem testoval sleduj, jak po najetí AI vlaku naskočí Paxové a to stejné se stane po odvěšení, tohle se musí zrušit, všechny aktivity s připojováním jsou nehratelné. Nebo musí hráč odjet bez odbavení dle času v jř.
No, mĕ víc trápí, že bude blbnout třeba tađ vydaná aktivita s Kredencema na DVK a tam hráč nebude odbaven a nezavřoy se dveře.To by mě zajímalo, kam si těch 228 lidí vleze.![]()