Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale změna stanoviště je Ctrl+E, ne?Ahoj. Hoši, přestalo fungovat změna stanoviště u parních lokomotiv pod klávesou Alt+E.
Opraveno.Ahoj. Hoši, přestalo fungovat změna stanoviště u parních lokomotiv pod klávesou Alt+E.
AhojV dnešní době 30MB soubor je obří? Schválně jsem zkusil MSTS editor a normálně jede dokonce jde i editovat samotnou soupravu. Všechny .s soubory s balíčků jsou čisté exporty z blenderu.
Přihodím vlastní zkušenosti. Debugkoef či jak se tato proměnná nazývá jsem nastavil na 0,333 aby pokud zapíšu brzdící hmotnost vozu např 52 tun brzdil při max tlaku (3,8 bar) v brzdových válcích silou 52kN. Poté jsem se sólo lokomotivou i se soupravou zkoušel zábrzdnou vzdálenost a seděla téměř přesně (chyba v jednotkách až desítkách metrů). Odzkoušeno ale jen u nákladních vlaků a Lv.Všechno je o zkouškách na trati. Trefovat se od stolu do koeficientu, který ovlivňuje vlastní brzdící sílu pro tuto skladbu podvozku a brzd, je někdy problém.
Abys bez použití nomogramů (ať už pro zkoušky nebo jako výchozí podklad pro výpočty) dokázal nejjednodušeji určit brzdící sílu reálného vozidla (dejme tomu se špalíkovými brzdami) při dané rychlosti, potřeboval bys znát a použít:Přihodím vlastní zkušenosti. Debugkoef či jak se tato proměnná nazývá jsem nastavil na 0,333 aby pokud zapíšu brzdící hmotnost vozu např 52 tun brzdil při max tlaku (3,8 bar) v brzdových válcích silou 52kN. Poté jsem se sólo lokomotivou i se soupravou zkoušel zábrzdnou vzdálenost a seděla téměř přesně (chyba v jednotkách až desítkách metrů). Odzkoušeno ale jen u nákladních vlaků a Lv.