CZSK verze 1.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj. AI vlak s časem zmizení skoro 25 minut po mém odjezdu. Po příjezdu do stanice HK, mašina zdechlá, ale když jsem dnes načetl uloženou pozici, tak Bardotka chce neustále nahodit motor a startuje ve smyčce:

Ahoj. AI vlak s časem zmizení skoro 25 minut po mém odjezdu. Po příjezdu do stanice HK, mašina zdechlá, ale když jsem dnes načetl uloženou pozici, tak Bardotka chce neustále nahodit motor a startuje ve smyčce:
Dane, opravil jsem to. Snad se neukáže něco dalšího. :)

Pro info - s Vennym začínáme ladit jednotlivé profily počasí pro jednotlivá roční období. Pokud bude mít někdo návrh na nový profil, klidně pište.

Ahoj,

asi to nepatří přímo tady, ale... nemáte někdo ladění RailJet pro verzi OR CZ/SK. Používám ladění ze stranek VŽD a nemám šanci se rozjet. Předem děkuji za jakékoliv info.

Pro info - s Vennym začínáme ladit jednotlivé profily počasí pro jednotlivá roční období. Pokud bude mít někdo návrh na nový profil, klidně pište.
Pokročilé verze počasí jsem zatím ještě neprojel, chystám se dnes. Co mi ale před nedávnými časy chybělo, byla pořádná, hnusná, jedovatá mlha. Taková, která sníží i viditelnost návěstních znaků, které jinak pořád prosvítaly. Nedávno na noční ručně přidanou mlhu simulátor reagovával úplným snižováním jasu kompletně všeho za okny, včetně efektu světlometů.

Potom v základní zasněžené krajině "zima" je příliš ostré slunce, když se začne štelovat ručně oblačnost, tak sníh kolem trati a vše co je s ním pokryto, je jakoby "plastické", jako kreslené, nepřirozené.

Chybí pořádná letní průtrž mračen, i když to se o dost zlepšilo.

Další už mě nenapadá...

Ahoj,

v ORCZSK mi nyní nejdou spustit jízdní řády:
crash.jpg

předpokládám, že problém je v tom, že se nové profily s počasím vůbec nezobrazují v módu jízdního řádu:
tt.jpg

Ta vypadá nějak divně. V místě, kde se v mlze ztrácí vozy, tak jde ještě vidět zřetelně silueta stromu a za ním ještě 3 lampy.

A ta světla jdou vidět na jakou vzdálenost? V reálu je to odhadem dvojnásobek vzdálenosti, na jakou jsou vidět ostatní objekty.
(viz moje fotka - světla jdou vidět, návěstidlo ne)

Back
Nahoře